ОВЕН – Денят е подходящ за различни начинания и особено за такива, с които да поставите начало на нещо градивно. В тази връзка бъдете активни и действайте, постигнатото ще ви удовлетвори. Новостите при много от вас ще се проявят най-вече в професионалната сфера.

Флирт според зодията – как го правят мъжете

ТЕЛЕЦ – Проявените ви грижи и внимание към някого ще му помогнат да постигне целите си, без особен разход на сили и време. Финансовата ви подкрепа ще му се отрази добре, а вие ще се успокоите и продължите напред.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

БЛИЗНАЦИ – Добрата ви ориентация и усет за нещата са гаранция, че трудът ви ще носи очакваните развития. Със съдействието на подходящите хора, отново преценени и подбрани от вас, бързо ще решите проблем, който ви затруднява.

Коя зодия е обречена на слава?

РАК – Ако работите в екип, разпределете задачите и не се ангажирайте сами с всичко. В отношенията ви с околните бъдете сдържани, за да не предизвиквате ненужни конфликти. Възможни са здравословни неразположения.

4-те зодии, които най-трудно намират любов

ЛЪВ – В много отношения ви предстоят промени, които ще повишат отговорностите ви, но със сигурност няма да останете разочаровани. Интересът ви ще е провокиран в различни сфера и от активността ви зависи доколко успешно ще материализирате идеите си.

Уникално точно! Японски хороскоп разкрива истинския ви характер

ДЕВА – За много от вас денят ще бъде динамичен и изпълнен с вълнения. Служебните ангажименти ще ви създават повече грижи, но и в семейството няма да липсват такива.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП

ВЕЗНИ – В хубаво настроение и с повече вяра в силите си ще преминете през днешния ден. Сътрудничеството ви с някого ви помага да се освободите от тревогите си и да погледнете на света откъм по-хубавата му страна.

Най-ревнивите жени според зодията

СКОРПИОН – Ще преминете през днешния ден без изненади и ще работите съвместно с колеги или партньори, вземайки решения за общите ви действия. Подходящи занимания, носещи ви печалби са работа с техника, изчисления, яснота и строго спазване на изискванията.

Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука?

СТРЕЛЕЦ – В добро настроение и подобаваща нагласа ще се отнесете към всичко, което привлича интереса и вниманието ви днес. Финансовите ви очаквания са близки до реалността и без да се изхвърляте, ще придавате повече значение на работата си.

Как ревнуват различните зодиакални знаци

КОЗИРОГ – Съвсем основателно ще мислите за промяна, и ако идеите ви са подплатени с конкретни намерения, то денят е подходящ за изпълнението им. За други това означава мобилизация на силите и активност в търсене на подходящи възможности.

Доказано е представителите на коя зодия са с най-труден характер

ВОДОЛЕЙ – Постигнатото ще ви обнадежди и мотивира да продължите с работата си по започнати проекти, а защо не и по нови. Денят е подходящ и за начало на бъдещите ви действия, съобразни с приоритетите и всичко, което си поставяте като цел.

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

РИБИ – За хората на бизнеса и занимаващите се с научна дейност се очертават участия в международни проекти. Укрепване на семейните и партньорски връзки.

♥ ♥……I Just Called To Say I Love You ♥
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

♥ ♥……Take me To your Heart ♥
loading...