Астрологична прогноза за всички зодии за 8 октомври.
Звездите обещават късмет във финансовите дела: печалбите веднага ще покрият всички разходи, така че не се отклонявайте от плана си, но не забравяйте и за разумно внимание. Време е да започнете да планирате. Помислете какво бъдеще искате, доверете се напълно на съдбата и използвайте всички възможности, които тя предоставя.

Овен

Намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа, и обърнете внимание на проблемите на близките. Трябва да внимавате с физическата активност, тъй като здравето ви може да бъде отслабено. Денят е идеален за решаване на финансови проблеми.

Живи камъни се плодят в Румъния

Телец

Звездите съветват Телеца да не пропуска шанса да подобри финансовото си състояние. Не трябва обаче да разчитате сляпо на съдбата, внимателно обмисляйте всяка своя стъпка. Възможни са нови запознанства, но не разчитайте на дългосрочна връзка, просто се насладете на общуването. Времето е подходящо за промяна на професията, но не бива да вземате бързи решения.

ВРАТАТА НА АДА В ТУРКМЕНИСТАН /ВИДЕО/

Близнаци

Денят обещава на Близнаци неочаквани изненади и подаръци. Денят ще бъде особено добър за онези представители на знака, които знаят как да се радват на живота и да не се спират на минали неуспехи. Неочаквано за себе си Близнаците могат да предизвикат клюки. Не се доверявайте на непроверени факти, преди да правите гръмки изявления, помислете за възможните последици.

МОСКОВСКИЯТ КРЕМЪЛ И ЧЕРВЕНИЯТ ПЛОЩАД

Рак

Помислете за бъдещето си. Раците трябва да спрат да отстъпват, страхувайки се да нарушат обичайния ход на делата. Също така си струва да преразгледате поведението си. Не се опитвайте да форсирате събития, занимавайте мислите си с нещо приятно и полезно. Търсете вдъхновение във всичко около вас.

Крепостта Мисионис е откритието на българските чудеса

Лъв

Блестящи перспективи ще се отворят пред Лъва: възхитени погледи, комплименти, излитане в кариерата, финансово благополучие. Днес представителите на знака могат да се съсредоточат върху своите хобита: с дължимата грижа можете да достигнете върховете на съвършенството.

МЕАНДРИТЕ НА РЕКА АРДА – КРАСОТАТА, КОЯТО СПИРА ДЪХА

Дева

Днес Девите трябва да останат верни на целите си, независимо от трудностите и препятствията. Всяка ваша идея ще бъде посрещната с разбиране, просто се придържайте към избрания курс. Но бъдете подготвени за факта, че близките хора изведнъж решават да тестват вашата нервна система за сила.

НАКИТ НА ПРИНЦЕСА В ПРЕСЛАВСКОТО СЪКРОВИЩЕ

Везни

Днес Везните трябва да съберат сили и да подредят нещата в мислите си. Започнете живота от нов лист, без да помните минали грешки и нерешени проблеми. За да се отпуснете, направете кратко пътуване или поне започнете да планирате такова. Промените към по-добро не са изключени в работата.

Великата либийска река – осмото чудо на света

Скорпион

Скорпионите ще могат да разрешат всеки, дори и най-продължителния, конфликт. Не забравяйте, че връзките са трудна работа, затова бъдете внимателни към любимия човек. Звездите обещават кавгата, свързана с гостуване. Вероятно ще трябва да реорганизирате работния си график, да направите всичко възможно, за да зарадвате приятелите си.

Добруджа крие императорски град

Стрелец

Посветете деня на добри дела. Опитайте се да осигурите, ако не материална, то поне морална подкрепа на хората в нужда. Днес можете да си позволите да се отдадете на чувства без следа. Но ако не сте сигурни в чувствата си или се страхувате да се впуснете в тях, отложете въпросите, които ви засягат, за неопределено време.

10 чудеса на света, които може би не знаете (СНИМКИ)

Козирог

Погледнете отблизо обкръжението си. Опитайте се да бъдете търпеливи и внимателни към проблемите на хората. Ако Козирозите успеят в това, тогава връзката ще се подобри в близко бъдеще. Днес Козирозите ще могат да вземат толкова смели и оригинални решения, че близките дълго ще помнят съвместните ви часове. Звездите съветват да не се привързвате към миналото, а да търсите причини за радост в настоящето.

ВИЛА “АРМИРА” – НАЙ-БОГАТИЯТ ЧАСТЕН ДВОРЕЦ ОТ РИМСКО ВРЕМЕ /СНИМКИ/

Водолей

Хороскопът за 8 октомври съветва Водолея да се справи с всички проблеми с един замах. Шансовете са, че няма да се налага да полагате много усилия. Съсредоточете се върху действието, не показвайте нетърпение и агресия – резултатът няма да закъснее. Прекарайте следобеда на открито и се отпуснете.

БАСТЕТ ОТ СТРАНДЖА

Риби

Астролозите искат от Рибите да преценят правилно своите силни страни. Доверете се на интуицията си: можете да предотвратите сериозни проблеми, като просто сте на правилното място в точното време. Възможни са промени в личния живот. Ако ви е трудно да изразите чувствата си, подарете на любимия човек подарък с намек за по-нататъшни отношения. Но на 8 октомври се пазете от клюки, споделяйте по-малко подробности от живота си.

Chantal Chamberland ~ Don’t Explain

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

Нита Кузмина

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Gary Moore ~ Nothing s the same