Овен
Овенът ще бъде привлечен в нов голям бизнес, който е свързан с определен риск. Затова внимателно преценете дали играта си струва. Започнете да работите върху себе си, усъвършенствайте уменията си. В бъдеще те ще ви помогнат да се реализирате.

Кой цвят на косата ни отива най-много?

Телец
Трябва да обърнете внимание на мечтите си: те могат да се окажат пророчески. Ако дълго време се мъчите да разрешите някакъв проблем, тогава сега ще има чудесна възможност да постигнете резултат.

Защо младите мъже си падат по каки?

Близнаци
Трябва да се научите как да харчите енергията си систематично. Сега вие с ентусиазъм поемате всичко, но няма да ги доведете до логичния им завършек. Не се страхувайте да помолите за помощ.

Ще създават бебета от трима родители!?!

Рак
Опитайте се да планирате още интересни неща за този ден. Струва си да се срещнете с хора, които са ви скъпи, но по някаква причина отдавна не сте ги виждали.

Френските крави пият по две бутилки вино на ден

Лъв
Ако преминете през живота сами, тогава нямате голям шанс да намерите половинката си. За това не трябва да прекарвате свободното си време у дома, гледайки телевизия, а трябва да отидете на посещение, на разходка, в шумни компании.

Бялото вино прави жените агресивни

Дева
Девите е по-добре да се появяват публично по-рядко, особено в големите компании. Уви, на този ден в разговорите има голям риск да се включите в неприятна разправия.

6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън

Везни
Везните ще бъдат разграбени днес. Очакват ви много професионални и лични срещи. До края на деня ще сте уморени, но ще бъдете доволни от изминалия ден. Всички ваши планове и мечти скоро ще започнат постепенно да се сбъдват.

ВИНЕТУ: С кое изречение жената прави щастлив своя съпруг

Скорпион
Не се плашете от трудностите, които могат да възникнат преди обяд. Ако не се поддадете на емоциите, тогава всичко ще бъде решено. В късния следобед ще преобладава положителна тенденция. Скорпионите ги очакват приятни изненади, живи емоции и топла комуникация с любимите хора.

Какво прави жената, когато е пияна? Вижте първите 30 неща! /видео/

Стрелец
Звездите препоръчват да посветите днес на активна почивка с любим човек. Самотният Стрелец на този ден ще може да установи доверителни отношения с нови познати. Впоследствие това може да се превърне в надеждна основа за изграждане на любовна връзка.

9 мита за мъжете

Козирог
Днес денят е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто направете някои разкрасителни процедури. Това отношение към собственото ви тяло няма да остане незабелязано.

10 неща, заради които мъжете зарязват жените

Водолей
Астролозите ви предупреждават: не клюкарствайте, в противен случай може да загубите близки приятели. На този ден Водолеят трябва да избягва ситуации, които могат да го извадят от равновесие. Бъдете мили и внимателни към другите.

Брюнетките са най-добри в леглото

Риби
Днес Рибите ще бъдат изключително разрушителни – те могат лесно да популяризират своя проект, да принудят другите да приемат тяхната гледна точка. На личен фронт за представителите на знака ще бъде по-трудно да бъдат активни: между тях и любимия човек може да се развие бездна на неразбиране.

Miley Cyrus – Malibu (Official Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт

Nuria Mh
 1. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА