Рисунка: images4.alphacoders

♈ ОВЕН: Днес всичките ви мисли ще бъдат заети с важни подробности – кой, къде, кога и защо. Това ще затрудни отпускането и разпускането. Не чакайте, докато мислите ви се объркат напълно, опитайте се да се разсеете от работата за известно време. Прекарайте малко време с хората, с които обичате да се забавлявате, и си побъбрите за хубави неща. Забравете за всичко, което не можете лично да контролирате, защото притеснението от такива теми изчерпва силите ви.

♉ ТЕЛЕЦ: Едно от многото прекрасни неща за широк социален кръг е, че винаги можете да се свържете с някого и да получите отговор или отговор. И така, защо не се възползвате от това? Ако разберете мнението на други хора, това не означава, че вие ​​самите не сте сигурни в нещо. Това е доказателство, че цените възгледите на другите. Слушайте идеите им без критика и се опитайте да ги приложите – ще бъде оценено.

♊ БЛИЗНАЦИ: Изглежда, че колкото повече нещо се променя, толкова повече остава същото като преди. След скорошно голямо сътресение на работното място, в училище или другаде, ще откриете, че няма за какво да се притеснявате. Едно от двете неща: или вие се справяте добре с адаптацията, или промените не са толкова значителни. Във всеки случай сега можете да си въздъхнете с облекчение. Новият подход към бизнеса не е по-лош от стария, а може би дори по-добър.

♋ РАК: Съвършенството е понятие, което съществува във вашето въображение, но в действителност е изключително рядко. Затова не бива да надценявате очакванията си към себе си и околните. Днес някой може да ви разочарова с искрената си реакция към нещо, но ще трябва да се примирите с факта, че е невъзможно да обичате абсолютно всички качества в близките хора. Приемайте хората такива, каквито са, с всички плюсове и минуси. Прекъсването на връзката заради един инцидент или разговор е късоглед. Обмислете мненията и гледните точки на другите. Ще ви направи по-мъдри.

♌ ЛЪВ: Труден ден по отношение на комуникацията. Вие не харесвате начина, по който се държат другите, те не харесват начина, по който се държите вие. Резултатът под формата на взаимни оплаквания не закъснява. Най-лошото е, че отделяте време за решаване на проблеми, позволявайки им да цъфтят в буйни цветове. Този ден е подходящ за участие в благотворителни събития, като помага на онези, които се оказват в трудна ситуация. Не пестите усилия, време или пари, за да подобрите света като цяло. Има шанс да научите нещо важно или да забележите някои факти, които ще ви принудят да коригирате плановете си за близко бъдеще.

♍ ДЕВА: Днес ще бъдете изпълнени с вдъхновение и любопитство към света около вас. Отворени сте за свежи идеи, така че защо не опитате нещо ново? Ако ще попълвате гардероба си, опитайте нов облик. Ако планирате да приготвите вечеря, изберете ястие с екзотични съставки. Ако търсите място за романтична среща, изрежете обичайните места и измислете нещо необичайно. Започнете да работите с неща, с които не сте свикнали – кой знае какъв ще бъде резултатът.

♎ ВЕЗНИ: Може да мислите, че сте съдени от вашата среда, но това не винаги е така. Днес не е нужно да се притеснявате от това, че хората формират мнението си за вас, гледайки с кого прекарвате времето си. Истинската ви същност не може да бъде скрита по никакъв начин – тя ще бъде ясно видима на фона на всички скучни срещи, мълчаливи пътувания и незначителни разговори. Бъдете сигурни, че ако се държите като човека, който бихте искали да бъдете, другите ще последват примера ви.

♏ СКОРПИОН: Ако искате да се скриете от света около вас, тогава днес ще ви даде такава възможност. Хората около вас ще бъдат разсеяни от други неща и вместо да мислите, че сте забравени, използвайте това време, за да стоите далеч от суматохата и да мислите внимателно. Действайте както искате и счетете за добре и толкова дълго, колкото е необходимо. Прекарването на време сам със себе си ще ви помогне да осъзнаете отново какво искате да постигнете от живота.

♐ СТРЕЛЕЦ: Обичайният ви живот сега е затруднен от човек, чиято морална зрялост оставя много да се желае. За щастие можете да намерите правилните думи, за да накарате този човек да узрее малко и то доста бързо. Разумът ви отново ще дойде на помощ и ще помогне да превърнете потенциално неприятния инцидент в забавна шега, на която всички около вас ще се радват. Чувството за хумор винаги ви е помагало да намалите стреса и дискомфорта, така че защо да не се възползвате от него сега?

♑ КОЗИРОГ: Времето със сигурност е от голямо значение, но не до степен, в която някои се опитват да ви убедят. Имате право да се разпореждате с него по ваша преценка, особено сега. За определен период ще имате пълен контрол върху графика си и това трябва да се използва. Ако трябва да отделите време за комуникация с приятели, шеги и забавления, тогава можете и трябва да го направите. Разсрочете срещите и заниманията си за друг ден и се насладете на живота.

♒ ВОДОЛЕЙ: Вие сте пълни с жизненост и сте готови да продължите напред към нещо ново. Но днес не е най-добрият ден за това. По принцип не е подходящ за активно действие, защото събитията се развиват твърде непредсказуемо. Чувствате се силен човек и това е вярно, но ако не внимавате, тогава по пътя ви могат да се появят много от най-трудните проблеми. По-добре насочете енергията си към подобряване на нещо във вашия дом.

♓ РИБИ: Днес ще бъде белязан от две важни събития. Първо, започва нова фаза в живота ви, и второ, стигнахте до финала по сериозен въпрос. Веднага след като приключите с това, върху което сте работили дълго време, веднага ще намерите нова важна задача на бюрото или в пощенската си кутия.

Loreena McKennitt ” Tango to Evora “
 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Leonard Cohen