♈ Овен

Овните ги очаква благоприятен ден, през който ще могат да преодолеят всички препятствия по пътя към набелязаната цел. Не е изключен неочакван обрат на събитията, ново запознанство и отваряне на нови перспективи. За да завършат всички планирани дела, звездите се съветват да разпределят правилно силите между работата и дома.

Космически съвет: Разпределете ясно усилията между работата и дома.

♉ Телец

Жизненият потенциал на Телеца ще бъде в най-добрия си вид, но е възможна появата на малки трудности, особено по рискови въпроси. Звездите предупреждават, че бизнес партньорите могат да объркат или изневерят въпреки новогодишните празници.

Космически съвет: Бъдете внимателни с партньорите си.

♊ Близнаци

Близнаците ще имат ден за реализиране на творческа енергия и себеизразяване. Периодът е особено благоприятен за жените. Възможни романтични срещи, срещи и флирт. Звездите обещават да отворят нови източници на доходи.

Космически съвет:  Намерете нов източник на доходи.

♋ Рак

Раците не трябва да се съгласяват с предложенията на приятели или партньори за участие в съвместни проекти – звездите не допринасят за драстични промени. Освен това са вероятни финансови загуби и измами.

Космически съвет: Бъдете нащрек за приключенията на приятели и партньори.

♌ Лъв

Лъвовете ще имат шанс да се отпуснат и да се забавляват с близките си. Звездите призовават за сдържаност, тъй като не са изключени конфликти и недоразумения. Денят е идеален за решаване на ежедневни проблеми и общуване със семейството.

Космически съвет: Прекарайте Коледа със семейството си.

♍ Дева

Звездите обещават на Девите да печелят с помощта на приятели или роднини. Освен това са възможни изненади и подаръци. Денят е подходящ за планиране на свободното време и релакс. По-добре е да отложите всички важни събития за вечерта.

Космически съвет:  Не планирайте нищо голямо сутрин.

♎ Везни

За каквото и да предприемат Везните, ги очаква успех. Бизнес контактите и идеите със сигурност ще генерират приходи в близко бъдеще. Важно е да не надценявате собствените си сили и да обръщате внимание на вашето благополучие – претоварването е изключително нежелателно за здравето.

Космически съвет: Внимавайте за здравето си.

♏ Скорпион

Звездите съветват Скорпионите да следват думите – от това зависи успехът им в този ден. Нетактична забележка или бурна емоция могат да развалят ситуацията както в бизнеса, така и в личния живот.

Космически съвет: Дръжте устата си затворена днес.

♐ Стрелец

Стрелецът ще бъде енергичен и уверен. Техният чар ще има благоприятен ефект върху изхода на много дела и ще помогне за решаването на важни въпроси. Звездите обещават на представителите на знака интересно общуване, срещи и срещи.

Космически съвет: Справете се с важни въпроси.

♑ Козирог

Козирозите ще имат шанс да се докажат и да преодолеят много съмнения. Денят им предвещава продуктивно взаимодействие с приятели и семейство, разговори от сърце, откровения и прозрения в личния им живот.

Космически съвет: Има много за преосмисляне.

♒ Водолей

На сутринта Водолеят ще може да реши много въпроси. След обяд обаче негативните тенденции ще се засилят: звездите предупреждават за възможни финансови загуби и неприятности. По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера.

Космически съвет: Насладете се на вечерта в спокойна атмосфера.

♊ Риби

Звездите съветват Рибите да избягват риска и да действат по изпитани начини. По-добре е да избягвате да се занимавате с пари и да контролирате покупките си. Неженените представители на знака ще имат шанс да срещнат човек, с когото ще се развият дългосрочни отношения.

Космически съвет: Следете внимателно финансите си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 18. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Lyna Perez

Jason Ricci & The Bad Kind – The Way I Hurt Myself