Днес, 7 юли, нарастващата Луна преминава от Везни в Скорпион. Има шанс безопасно да разрешите спорни въпроси и да се справите с дългогодишен конфликт.

♈ Овен

Какво е това нещо, което винаги сте искали да направите, но никога не сте имали смелост да направите? Енергията на нарастващата луна ви тласка в посоката на вашите мечти и ви насърчава да поемате рискове.

Космически съвет: Бъдете смели.

♉ Телец

Знаци на доверие, импулси и случайни срещи. Приемете това като възможност да направите смела крачка към съдбата си. Въплъщението на промените, които искате да донесете на света, е част от това решение.

Космически съвет: Превърнете мечтите си в реалност.

♊ Близнаци

Ако чакате някой друг да го направи първи, тогава ще чакате много дълго време. Звездите ви помагат да поемете обратно юздите, буквално и преносно. Помнете, че нищо не е забранено.

Космически съвет: Внимавайте да се забавлявате.

♋ Рак

Свързвате се отново с вътрешната си магия. Вселената ви помага да навлизате все по-дълбоко във вашите практики. В същото време знайте къде да теглите чертата, за да не се увлечете твърде много от мистиката.

Космически съвет: Почувствайте магията на този свят.

♌ Лъв

Да, имало е възходи и падения, много неща са те карали да се съмняваш в пътя си. За вас е важно да погледнете отвъд илюзиите, за да продължите напред. Победата ще бъде ваша.

Космически съвет: Вашите действия ще определят съдбата ви.

♍ Дева

Интимността поражда очаквания – очаквания, които хората в живота ви могат или не могат да бъдат готови да изпълнят. Бъдете готови да се разочаровате или да намерите нови хора по пътя.

Космически съвет: Опознайте хората.

♎ Везни

Нарастващата луна носи нови връзки в живота ви. Те дори могат да бъдат наречени ваши духовни роднини. Вече не се чувствате вдъхновени да инвестирате в хора, които се интересуват само от повърхностни връзки. Ако е необходимо, прекъсвайте контактите без съжаление, но бъдете отворени към нови запознанства.

Космически съвет: Прекъснете връзките с повърхностни хора.

♏ Скорпион

Време е да спрете да планирате и да се върнете на полето. Не забравяйте, че пътуването, което сте предприели, е ваше и само ваше. Ако искате да постигнете невероятен успех в това, което си представяте, трябва да следвате вътрешния си компас и да не копирате формулата на някой друг.

Космически съвет: Следвайте вътрешния си компас.

♐ Стрелец

Честно казано, уморен си. Ако изобщо всичко, което желаете, започне да ви се струва „работа“, време е да си дадете почивка. Правете това, което ви носи радост.

Космически съвет: Събудете вътрешното си дете.

♑ Козирог

Природата дава и взема. Природата създава и разрушава. Доверете се на процеса, наблюдавайте го сякаш отвън. Това е единственият начин да оцелеете в настъпващия хаос.

Космически съвет: Станете наблюдател.

♒ Водолей

В живота на всеки идва момент да избере. Приемете възможността, която чука на вратата ви. Оставете се да бъдете преобразени. И животът ви никога повече няма да бъде същият.

Космически съвет: Уникална възможност чука на вратата ви.

♊ Риби

Промяната не винаги трябва да е хаотична. Пуснете се по течението и си позволете да се промените. Мислете за себе си като за змия, която сваля старата си кожа, за да се прероди.

Космически съвет: Спри да се съпротивляваш.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА