ОВЕН – Имате доста работа днес, затова отрано организирайте делата си, така че да не ви се налага да вършите всичко в последния момент. Късметът е на ваша страна и така или иначе успявате да постигнете голяма част от намеренията си.
ТЕЛЕЦ – Добре организирайте програмата си днес, защото имате много дела, на които трябва да обърнете внимание. Заемайте се с тях едно по едно.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

БЛИЗНАЦИ – Добре ще ви се отрази работата, тъй като имате прекалено много енергия за изразходване и почивката едва ли е нещото, от което се нуждаете в момента.
РАК – Втурвате се импулсивно към изпълнението на различни ваши идеи, някои от които доста бленувани, без да мислите за странични последствия.ЛЪВ – Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно.
ДЕВА – Всичко, в което влагате труд и сърце ще благоприятства придобивките ви днес. Ще се радвате на внимание и грижи, а някои и на нова работа.

Каква сте в любовната игра според зодията

SONY DSC

ВЕЗНИ – Следвайки последните развития в делата си, ще им се посветите без остатък, приключвайки ги навреме и с очакваните резултати. А за някои те ще са наистина впечатляващи, съдейки по финансовото им изражение и лично удовлетворение.
СКОРПИОН – Делата ви ще ви срещнат с нови и полезни за вас хора. Дайте приоритет на важните си задачи и си оставете време за лични занимания.
СТРЕЛЕЦ – Имате много енергия днес и се стараете всяко нещо, с което се захванете да бъде свършено по най-добрия начин. В никакъв случай не позволявайте конфликти на работното място да провалят добрите ви намерения.

9 малки трикчета, които ще ви дарят с изгарящ оргазъм

КОЗИРОГ – Идеите ви са много позитивни, ценени сте, и ви осигуряват добри позиции в предстоящо начинание. Няма да се противите да поемете отговорност срещу съответното възнаграждение.
ВОДОЛЕЙ – Приходите ви може значително да нараснат в резултат на блестящото ви представяне на деловата сцена. Цялата ви седмица ще бъде успешна и показателен за това е днешният ден.
РИБИ – Убедеността ви, че само доброто може да помогне на света да оцелее, ще направи общуването и работата ви по-лека. Наред с това ще имате интересни възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и отворени за новостите покрай вас.

Bebe Rexha – I Got You [Official Music Video]