Днес, 7 февруари, намаляващата Луна е в знака Дева. Денят е благоприятен да обърнете повече внимание на дребните неща, за които понякога не стига времето. Днес е моментът да си припомните, че няма граници по пътя ви към постигане на целите ви. Звездите ви съветват да слушате повече сърцето си!

♈ Овен

Овенът е един от най-чувствените знаци на зодиака. Няма нищо срамно в това, че в някои ситуации можете да бъдете уязвими. Захвърлете притесненията, съмненията и страховете – днес е чудесен ден да започнете да действате! Не се колебайте, много скоро ще погледнете назад и ще видите, че стъпката напред е била правилната. Това, което търсите, ви очаква извън зоната ви на комфорт!

Космически съвет: Интуицията е най-добрият ви приятел. Не се поддавайте на съмнение! Необходима е само една крачка напред, за да се убедите в това. Очакват ви приятни приключения!

♉ Телец

Заминаващата Луна в знака Дева ще повлияе на емоционалното ви състояние. Обърнете внимание на себе си – днес е чудесен ден да дадете воля на чувствата си. Телец, време е да разрешите вътрешните си конфликти. Освен това звездите се съветват да споделят най-съкровените си преживявания с любимите хора. Не дръжте всичко в себе си – пуснете старите оплаквания.

Космически съвет: Днес е благоприятен ден за сваляне на натрупания емоционален товар.

♊ Близнаци

Близнаци, отворете се към света! Направете това, което не сте решили толкова дълго. Звездите ви дават зелена светлина за осъществяване на плановете ви. В този ден също няма да е излишно да обърнете внимание на семейството: разходете се в парка или се съберете всички заедно на една маса.

Космически съвет: слушайте себе си! Действайте според това, което ви казва сърцето.

♋ Рак

Като се има предвид, че пълнолунието беше твърде интензивно, някои от представителите на тази зодия може да се почувстват уморени на физическо ниво. Но звездите не ви съветват да се отпускате, защото днешният ден е благоприятен за нови открития. Рак, време е да обърнете страницата и да започнете нова глава в живота. Привлечете подкрепата на близки, те ще ви помогнат много.

Космически съвет: Време е да се отървете от старата история.

♌ Лъв

Бурен романс очаква свободните Лъвове! Основното нещо – не отричайте това, което животът ви представя – доверете му се. Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си, е да кажете „да“ на неизвестното и да поемете рискове, които са ви плашили в миналото. Що се отнася до Лъвовете, които вече са намерили любовта си, тук звездите казват, че този ден ще бъде благоприятен за сърдечните дела. Отделете време за своята сродна душа – поканете я на среща.

Космически съвет: Оставете Купидон да си свърши работата, става ли?

♍ Дева

Деви, направете си услуга и дайте приоритет на качественото време с точните хора. Време е да си спомните за приятели, които не сте виждали от дълго време. Какви хора ти липсваха напоследък? Съберете се в голяма група. Ще Ви зареди с енергия за цялата седмица!

Космически съвет: Прекарайте деня с добри приятели!

♎ Везни

Везни, направете всичко по силите си, за да преодолеете страховете си. Не е нужно да се съобразявате с вече остарял сценарий – вие сте израснали от него. Време е да започнете вътрешна революция! Ако наистина искате, тогава можете да експериментирате с изображението: направете нова прическа или актуализирайте гардероба си.

Космически съвет: Сега е моментът за прераждане.

♏ Скорпиони

Скорпион, не се страхувайте да покажете чувствата си. Ако отдавна обмисляте да преминете към нов етап от връзката с вашата сродна душа, тогава е моментът! Ако сте мислили да заживеете заедно или да си вземете домашен любимец, давайте!

Космически съвет: Време е да направите нещо, което не сте успели от дълго време.

♐ Стрелец

Стрелци, всяко падение винаги е последвано от възход! Това е законът на живота. Няма нужда да се укорявате заради малки провали, вие просто започвате пътя към мечтата си. Звездите ви съветват да спрете днес на почивка. Вашето тяло и душа имат нужда от време за презареждане.

Космически съвет: Отделете този ден за почивка.

♑ Козирог

Козирози, трябва да мислите за вашите желания, а не за други хора в ущърб на вашите интереси. Не се срамувайте да казвате „не“ на хората – фокусирайте се върху себе си. Създайте най-дръзката версия на себе си!

Космически съвет: Не се страхувайте да казвате „не“ на хората.

♒ Водолей

Днес звездите ви казват да намалите темпото и да се насладите на простите удоволствия на живота: разходка в парка, среща с приятели, готвене на любимото ви ястие. И самотният Водолей чака нещо магическо: когато почувствате искра, тогава не й се съпротивлявайте – може би това е вашата съдба?

Космически съвет: Не се страхувайте да показвате чувства към хората.

♊ Риби

Риби, звездите ви съветват да бъдете по-внимателни към детайлите – именно те, като пъзели, в крайна сметка образуват една картина, резултат от свършената работа. Отървете се от чувството на съмнение в себе си, ще успеете!

Космически съвет: Фокусирайте се върху целта си.