ОВЕН – Ще се чувствате по-спокойни, ако дадете предимство на професионалните и семейни ангажименти и след тях помислите за себе си. Хората от обкръжението ви ще го оценят.

ТЕЛЕЦ – Растящите ви финансови възможности ще ви позволят да мислите в перспектива за бизнеса и квалификацията си – вашата и на сътрудниците ви. Възползвайте се по най-добрия начин.

БЛИЗНАЦИ – Конкуренцията ви кара да не пренебрегвате работата си, напротив. Не спирате да търсите начини за разнообразяване на услугите и организацията си, така, че да бъдете винаги актуални.

РАК – Ще ви занимават грижите по семейството и на втори план личното ви здраве. Не допускайте евентуално недоразумение да помрачи настроението ви. Изяснете се и продължете напред.

ЛЪВ – Не тръгвайте в последния момент на път, неподготвени. Помислете малко и за външния си вид. Неочаквана среща може да се окаже решаваща за деловите ви ангажименти в перспектива.

ДЕВА – Приятна личност ще ви напомни отминали събития, от които сте запазили добри спомени и чувства. Няма да ви бъде трудно да осъзнаете пропуските си и да ги наваксате в настоящия момент.

ВЕЗНИ – Внимателно подбирайте храната си, имате нужда да разнообразите менюто си. Повече предпочитайте плодове и зеленчуци и по-малко на месо с мазнини. Внимавайте с кръвното.

СКОРПИОН – Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Сега е моментът да му го покажете.

СТРЕЛЕЦ – Ще се радвате на взаимност от страна на любимия човек и е възможно връзката ви отново да се освежи. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.

КОЗИРОГ – За много от вас денят ще е интересен и носещ успехи. Отнасяйте се с повишено внимание към новопостъпила информация и не приемайте на доверие нищо, което касае бизнеса и здравето ви.

ВОДОЛЕЙ- Чрез усилията си ще постигате желаното, въпреки старанието на някого да ви спре. На този етап от време амбицията ви е движеща сила, пред която всичко друго ще бледнее много.

РИБИ – Денят е изключително успешен за романтично настроените представители на този зодиакален знак. Някои ще започнат нова перспективна връзка, а други ще задълбочат вече съществуващата.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Нита Кузмина

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...