Днес, 7 октомври, на растящата луна е идеално да сключвате сделки, да стартирате големи проекти и да правите покупки, за които отдавна сте мечтали. Междувременно не забравяйте за здравето и личния живот. Прекарвайте повече време със семейството и приятелите, грижите и дома.

♈ Овен

Разбрахме, Овен! Търсихте най-близката изходна врата, код за измама, който ще ви помогне да избягате от матрицата и да се върнете у дома. Но ето какво: не сте дошли тук, за да избягате. Вие сте дошли тук, за да живеете, да празнувате, да присъствате във всеки един момент. Така че, поемете дълбоко въздух, погледнете се в огледалото и извикайте силата си към вас. Вие сте дошли тук, за да повдигнете колективното съзнание, като изпълните свещената си цел, която сте помолени да запомните днес.

Космически съвет: Спомнете си защо сте дошли на този свят.

♉ Телец

Но този разговор не е за това как другите хора възприемат вашите творения. Никога не се е случвало. Днес от вас се иска да се настроите към портала на сърцето си и да творите за радостта от съзиданието. Всичко е! Ако откриете, че душата ви пее своята песен, това означава, че сте на прав път, Телец. Когато става въпрос за взаимоотношения, може да изпитвате дълбоко чувство на чест. Вие сте благодарни за всичко, което хората внасят в живота ви и за всички начини, по които ви напомнят за божествеността, която живее вътре.

Космически съвет: Бъдете романтични.

♊ Близнаци

Нежността е вълшебна дума, дива. Днес сте призовани да развиете своите уникални способности, да експериментирате с нови форми на изразяване и да изразите себе си както никога досега. В същото време откажете необходимостта от външна проверка. Това е вашето пътуване и само ваше. Така че единствените въпроси, които искате да си зададете, са: това носи ли ми радост и събужда ли портал на блаженство? PS: Вие сте там, където трябва да бъдете, Близнаци.

Космически съвет: Развийте уникалните си способности.

♋ Рак

Креативността и интуицията идват от едно и също свещено място, Рак, и това е нещо, което трябва да признаете днес. Гледайте визиите и изтеглянията, които получавате. Внимавайте за това, което копнее да се роди във вас в този момент. Духът ви говори силно и ясно. Ще отговориш ли на телефона, лунно дете? Нещо ни подсказва, че проектите, в които сте помолени да вдъхнете живот, вече могат да донесат повече красота и хармония в света. И така, не се отклонявайте от изпълнението на вашата свещена цел. Не се страхувайте да вплетете магия в гоблена на живота по свой уникален начин.

Космически съвет: Не възпрепятствайте творческата енергия.

♌ Лъв

Вече не ви е интересно да играете старите игри на дърпане на въже. Вече не се интересувате да действате от съзнанието на жертвата. Разбирате, че всичко върви според божествения план и че закъсненията и трудностите също са ви довели до този момент от вашето съществуване. Днес предлагате на Вселената сърце, пълно с благодарност. Вие сте точно там, където трябва да бъдете, и чувствате, че големи неща ви предстоят!

Космически съвет: отворете сърцето си за любим човек.

♍ Дева

Когато мисията ви е толкова голяма, съвсем естествено е да се чувствате самотни от време на време. Но тази изолация е илюзия, Дева. Днес сте призовани да отворите сърцето и ума си за възможностите за това, което можете да създадете заедно и как можете да направите повече място да обичате и да бъдете обичани от тези във вашия свещен кръг. Една дума към мъдрите: прекарвайте време с онези, които ви напомнят, че домът е чувство, независимо колко дълъг е списъкът ви със задачи.

Космически съвет: Не се крийте от чувствата и емоциите.

♎ Везни

Конфликтът има цел. Вместо да се опитвате да намерите решение, просто присъствайте. Бъдете присъстващи, докато тази буря се събужда отвътре и какви аспекти на егото ви се иска да се отървете. Понякога растежът ни отвежда на тъмни места и това е, което трябва да приемете. Хубаво е, че имате силата да блеснете през всичко това. Повярвайте ми, ще срещнете напълно нова версия на себе си от другата страна на този хаос.

Космически съвет: Стремете се към най-добрата версия на себе си по всяко време.

♏ Скорпион

Може би тази глава от живота ви не е за друга. Става въпрос да се научите как да се представяте по начин, който не сте виждали досега. Така че, вземете възходите и паденията по пътя, докато се връщате към себе си. Ти си този, който търсиш и с времето това ти става все по-ясно. Някои от вас може да преживеят раздяла със сродните си души през това време. Знайте, че Вселената не ви наказва. Просто ви предлага възможност да разрешите вътрешен конфликт.

Космически съвет: Време е да направите изявление.

♐ Стрелец

Истината е, че всички ние просто искаме да бъдем видени и чути, Стрелци. Искаме да бъдем обичани и признати за това кои сме и за уникалните подаръци, които поднасяме на масата. Но какво се случва, когато започнем да разчитаме на външни източници на тази привързаност? Склонни сме да станем зависими от потвърждението, което получаваме от даден източник. Ако това е вярно във вашия случай, направете крачка назад. Направете крачка назад и се запитайте защо избирате тази връзка въпреки червените знамена. Имайки това предвид, вие ще можете да извикате силата си обратно.

Космически съвет: Вие сте собственият си източник на радост и блаженство.

♑ Козирог

Ето кои са мистиците и неудачниците. Бунтовници и революционери. Вие сте тук нарочно, Козирог, и засаждането на семената на промяната в колективното съзнание е част от вашата свещена цел. Така че, доверете се на божествените знаци. Доверете се накъде ви води вашият вътрешен компас. Подслушано на космическата конференция: Нищо не е твърде голямо или луксозно за вас!

Космически съвет: Помислете как можете да промените бъдещето днес.

♒ Водолей

Бъдете благодарни за това, което работи и още по-благодарни за това, което не работи. Духът има план. Духът има план за вас. И понякога този план изисква да пътувате дълбоки, тъмни ъгли на психиката си. Хубаво е, че си надарен със силата на алхимията, способността да превръщаш раните си в мъдрост и болката си в сила.

Космически съвет: Оставете креативността си да се развихри.

♊ Риби

Не знаете какво, по дяволите, става под повърхността, но сте тук за това. Вие сте тук за това, Риби. Разбирате ли, че душата е избрала това? Вие го избрахте. Тоест, отхвърляйки още един пласт от фалшивото, ще ви се даде възможност да се срещнете със себе си. Не се страхувайте от това, което е правилно. Вие преминавате през интензивен период на пробуждане и вашите предци и духовни водачи държат мястото за вашето ново раждане.

Космически съвет: Трябва да свалите още един слой „твърдост“.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА