ОВЕН – Случайно дочута от вас новина ще ви провокира към активни действия. Промяната ще ви донесе бързи резултати и вдъхновени ще продължите да работите в новата посока.

ТЕЛЕЦ – Днес най-важно за вас самите е да изясните желанията си. Другите ще се съобразят с вас, стига да знаете съвсем точно какво искате. Проява на милосърдие ще ви издигне високо.

БЛИЗНАЦИ – Високите ви изисквания увеличават напрежението в живота ви и ви се отразяват нездравословно. Предстоят ви хубави дни, не губете вярата си и запазете добрия тон в общуването си.

РАК – Намалете темпото и се успокойте, защото така не можете да вземате трезви решения. Някои от задълженията си може да прехвърлите на сътрудниците, не се ангажирайте с всичко сами.

ЛЪВ – Нещо важно край вас ще промени отношението ви към някои страни от живота ви и с нова нагласа ще продължите напред. Промените, дори и да ви плашат, са само за ваше добро.

ДЕВА – Ще е съпроводено с емоции и без да изпадате в крайности ще се отърсите от остарелите си разбирания. Срещи с хора, на които дължите внимание и уважение, покажете им го.

ВЕЗНИ – Развитието на делата ви в голяма степен зависят от вашето желание и активност. Подготовката ви по конкретен проект приключва и може да пристъпите към осъществяването му.

СКОРПИОН – С каквото и да се захванете, правете го от цялото си сърце и усилието ви ще се възнагради доста щедро. Вземете мерки и за здравето си, за много от вас те вече са неотложни.

СТРЕЛЕЦ – Свежото ви присъствие ще внася настроение сред околните и добронамерено ще се приемат идеите ви. Вдъхновени ще се заемете с работата си и ще планирате бъдещето.

КОЗИРОГ – Съдбата не благоприятства активната делова работа. Дайте си време за повече почивка и забавления. Със сигурност ще намерите добрия начин да изживеете свободните си дни.

ВОДОЛЕЙ – Използвайте ресурсите си за да приключите навреме с работата и планирайте следващите дни. Финансовата ви обезпеченост ще направи възможно да си позволите повече отдих.

РИБИ – Среща с приятели или пътуване ще ви помогне да релаксирате и се заредите с много свежи идеи. Имате свободната воля да уреждате личния си живот, точно така, както вие желаете.

 

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА