ОВЕН: Можете да мислите, че човек наистина се влюбва само веднъж или че можете да обичате няколко пъти през целия си живот. Във всеки случай днес ще видите нещо, което доказва точно обратната гледна точка. Започва по-философска фаза във вашия живот, където светът не е разделен само на черно и бяло и където всичко далеч не е просто. Приемете с радост разнообразните възможности на любовния фронт и ще можете да изпитате това чувство много по-често.

♉ ТЕЛЕЦ: Престорена смелост скоро няма да може да ви постави в позицията на лидер, така че не се страхувайте да парадирате малко. Никой не знае точно какви карти държите, така че защо да не предизвикате интерес към вашата личност? Мистериозността ще ви изиграе в ръцете. Борбата за власт няма да ви бъде твърде трудна, защото дълбоко в себе си вече знаете отговорите на всички въпроси. Ако не, тогава поне се дръжте както знаете.

♊ Близнаци: В началото на деня събитията ще се развиват бавно, но след това ще започнат да набират скорост – до такава степен, че до края на деня ще бъдете изумени колко много се е случило. Такива игри могат да бъдат доста забавни с течение на времето – необходимо е цялото ви търпение, за да оцелеете безкрайно дълъг час, след което изведнъж цяла половина от деня минава за миг на око. Оценявайте всеки момент, в който живеете, добър или лош. Спомнете си как се променят времената.

♋ RAK: Отдавна разбрахте, че повече не е непременно по-добре. Не забравяйте това днес, когато някой се опитва да ви убеди в противното. Този човек може би ще ви убеди да си купите нещо луксозно, но изобщо не е необходимо и това нещо наистина може да ви хареса. Разбира се, вие заслужавате най-доброто в живота, но това не означава, че трябва да харчите трудно спечелените пари за нещо, от което всъщност не се нуждаете.

ЛЪВ: Всичко върви добре, но изглежда не ви харесва. И как иначе можете да обясните, че не искате да прекарате този ден спокойно, а предпочитате да си създавате проблеми? Разногласията възникват на работното място и вкъщи, и то главно по ваша вина, защото просто не си правите труда да слушате другата страна. А тя междувременно казва много интересни неща. Вие сте много упорити в постигането на целите си и тези цели няма да отидат никъде от вас. Лъвовете, чиито интереси са в областта на кариерата и професионалните постижения, ще се гордеят с успеха си. Ситуацията е малко по-лоша за творческите личности, но те не губят време напразно.

♍ ДЕВА: Днес можете лесно да се справите с всякакви препятствия. Сега сте в състояние да проявите достатъчно гъвкавост и Вселената кара ситуацията да се развива по начина, по който се нуждаете. Може да не разбирате каква трябва да бъде следващата стъпка, докато дойде време да действате, но позитивното мислене и вярата в най-доброто ще ви помогнат да запазите спокойствие и блестящо да се справите с всякакви трудности.

♎ ВЕЗНИ: Често ви предупреждават, че не можете да се издигнете твърде високо в мечтите си, но каква е голямата работа? Вашето позитивно мислене е помогнало за подобряване на ситуацията повече от веднъж, така че защо да не работи сега? Докато не сте подписали официални документи или не сте платили пари за нещо, транзакцията не може да се счита за завършена, така че няма нищо лошо да сънувате малко. Просто се опитайте да не загубите напълно връзка с реалността.

♏ СКОРПИОН: Има много неща, които карат сърцето ви да бие по-бързо – смел, закачлив поглед от някой сладък или възможност да получите това, за което сте копнели. Но днес пулсът ви ще се ускори поради факта, че сте изправени пред трудности, невиждани досега. Сега не е моментът да се страхувате – трябва да започнете да действате веднага. Имате много повече сила, отколкото сами мислите, и сега има отлична възможност да го докажете.

СТРЕЛЕЦ: Неясното, неспокойно чувство, което ви завладяваше от време на време, е доброто старо похотливост. Трябва да излезете за известно време от позната територия и да изследвате нещо ново. Неудобството да летиш със самолет е малка цена за безценното изживяване, което ще получиш след кацане. Започнете да планирате дълго пътуване, за предпочитане до друга държава. Има много начини да впишете подобно пътуване във вашия бюджет.

♑ КОЗИРОГ: Всеки конфликт може да бъде от полза. В крайна сметка под високо налягане се образуват диамантите. Едва ли ще ви е приятно да знаете, че следващият ден ще бъде пълен със стрес, но когато те свършат, ще станете малко по-добри. Не всеки ден е като приятна разходка, но след като преодолеете препятствието, ще започнете да оценявате по-спокойни дни, когато те дойдат отново. И това ще се случи много по-бързо, отколкото си мислите!

ВОДОЛЕЙ: Понякога препятствията по пътя ви могат да играят положителна роля. Те ви карат да правите паузи и да отстъпвате на няколко крачки от пътя, който сте следвали. Разбира се, тези спирки са доста досадни, но спирането на работа може да се превърне в положително преживяване. Използвайте всички неочаквани паузи днес, за да проверите отново всичко, което вече сте направили. Не се страхувайте да признаете пред себе си, че може би е време да промените своя курс или посока.

РИБИ: Колкото повече се грижите за здравето си днес, толкова по-забележими резултати ще получите утре. Време е да се замислите сериозно за физическото си състояние. Ако се откажете от поне един продукт от вашата диета, който, както сами знаете, е само вреден, след няколко седмици ще забележите сериозни подобрения. Сега енергията ви е непредсказуема, но ако обърнете повече внимание на спорта, ще можете да го поддържате на повече или по-малко стабилно ниво.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

   1. ОБРУДЖАНЦИ
   2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
   3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
   4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
   5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
   6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
   7. БЪЛГАРИТЕ
   8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
   9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
   10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
   11. РИБОЛОВ
   12. ГЮВЕЧ
   13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
   14. България – Китай 中国保加利
   15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
   16. В PINTEREST

    

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА