Днес, 7 май, нарастващата луна продължава да се движи в съзвездието Рак. Това не е най-добрият ден за започване на нов бизнес. Концентрирайте се по-добре върху нещата, които вече сте започнали, и ги довършете. Или си починете. Също така днес се препоръчва да отделите време за установяване на личен живот и отношения с близки.

♈ Овен

Днес не е най-добрият ден да се въртите по пижама. Това е денят, в който трябва да облечете най-добрия си костюм, да излезете по света и да поговорите с хората, които са важни за вас. Това е денят, в който да кажете „да“ на възможностите, които сякаш идват от нищото. Изненадата е единственото нещо, което можете да очаквате днес.

Космически съвет: Доверете се на Вселената да отвори всички врати за вас днес.

♉ Телец

Изпитвате различни чувства, Телец. Вие плувате в океан от емоции. Просто се уверете, че другият човек е на същата дължина на вълната като вас. Имайте предвид, че неговите очаквания може да са малко по-различни от вашите. Да, и още нещо! Не позволявайте на случващото се в личен план да ви отклони от професионалните ви цели.

Космически съвет: Личният ви живот е в разгара си, но не забравяйте всичко останало.

Каква е вашата японска зодия?

♊ Близнаци

В душата ви има конфликт. Част от нея иска да натисне педала на газта. Вторият призовава за пауза и оставете събитията да се развият както обикновено. Не забравяйте, че понякога да се откажете означава да бъдете смел, Близнаци. Охладете се и бъдете разумни, когато вземате решение. Това, което трябва да бъде твое, няма да отиде никъде от теб.

Космически съвет: Понякога трябва да се отдръпнете, за да спечелите.

♋ Рак

Днес ще бъдете заобиколени от енергията на непостоянството, Рак. Вероятността от кавга е по-висока от всякога. Запитайте се колко е важно да спечелите на всяка цена, особено когато егото ви заплашва да надделее над вас. Какво ще ви помогне на този етап? Малко доброта и състрадание. Не забравяйте, че сте в средата на коридора на затъмнението. Скоро ще се появи ретрограден Меркурий.

Космически съвет: Опитайте се да избягвате кавги днес, бъдете по-мили.

Мъжете, зодиите и флиртът

♌ Лъв

Сега не е моментът да започвате нещо ново. Фокусирайте се върху проекти, които вече са започнали. На първо място, трябва да насочите енергията си към свързване на двата края и завършване на недовършена работа, Лъвове. Някои от вас са на път да се преместят. Подобни промени в живота рядко са лесни. Приближете се към тях с минимална тежест на раменете си.

Космически съвет: Не започвайте нови проекти, завършете стари.

♍ Дева

Деви, не криете сърцето си – Купидон ви наблюдава. Дайте на връзката си още един шанс. Позволете си да бъдете уязвими, особено в компанията на тези, които обичате. Но тези, които прекарват време далеч от дома, трябва да се погрижат за укрепването на собствената си защита. Става дума за риска от морален натиск от другите. Бъдете готови да дадете отговор.

Космически съвет: Отворете сърцето си, позволете на вашите близки да ви обичат.

Каква змия си според зодията?

♎ Везни

Днес звездите ви задават важен въпрос: Прекарвате ли толкова време в дома си, колкото навън? Считайте това за космическа препоръка за съкращаване на вашия списък със задачи с всеки изминал ден. Това е идеалното време да лежите в леглото, да четете книга, да гледате сериал или да слушате любимата си музика. Ако излезете днес, то само за спокойна разходка сред любимите си пейзажи.

Космически съвет: Прекарайте целия ден у дома и се отпуснете.

♏ Скорпион

„Благодаря ти, следващият“ е основната ти мантра за днес, Скорпион. Заслужаваш да имаш човек наблизо, който ще постави целия свят в краката ти, а не всеки път да търси много нелепи извинения. Започнете да обичате себе си и спрете да бягате след тези, които не ви ценят. Вие заслужавате повече! Вие сте креативен човек, който се нуждае от вдъхновение. Без любов не можеш да работиш.

Космически съвет: Изберете правилния партньор в живота.

Финикийски хороскоп според деня на раждане от седмицата

♐ Стрелец

Имаше време, когато не си имал финансова възглавница. Имаше време, когато можеше да се купуват само малките неща, които носят радост. Но сега не е моментът, Стрелци. Навлизате в период на изобилие. Позволете си да харчите за различни удоволствия. Помислете за това по този начин: услугите и нещата, за които плащате, ще осигурят препитание на другите.

Космически съвет: Инвестирайте в удоволствието днес.

♑ Козирог

Направихте сериозни стъпки в кариерата си, но, за съжаление, те не дадоха желаните резултати. Трябва ли това да е причина да зарежете всичко и да приемете провала? Помислете за това на сутрешното си кафе. Звездите ви насърчават да прегледате плана си за действие и да направите необходимите корекции. Вселената ще ви подкрепи и всичко ще върви в правилната посока.

Космически съвет: Провалът не е причина да се отказвате.

Хороскоп за ученици и студенти по зодиакални знаци

♒ Водолей

Ако не правехме грешки, никога нямаше да се научим как да вземаме правилните решения. Спомнете си колко пъти сте падали като дете, преди да можете да ходите, Водолей. Всички трудности, които Вселената ви е изпратила, са необходими само за да ви направят по-силни. Време е да погледнем на старите неща по нов начин. Вселената ви дава втори шанс, не го пропускайте.

Космически съвет: Погледнете на старите неща по нов начин.

♊ Риби

Някои дни се чувствате сякаш сте постигнали всичко, което сте си поставили за цел. В други дни изглежда, че се проваляте във всичко и никога не стигате до върха. Последното може да е вярно във вашия случай днес, Риби. Добър начин да включите превключвателя е да запомните, че трудностите ви доближават до целта ви. Звездите ви насърчават да подобрите уменията си.

Космически съвет: Трудностите ни доближават до нашата цел.

Кои са най-креативни в зодиака?

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Justyna Gradek
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Золотые Хиты Итальянской Эстрады 80x / Golden Hits of Italian Music