Хороскопът за сряда, 6 януари 2021 г., според картите Таро, предсказва лесен ден за много зодии: мнозина ще получат това, което са искали толкова дълго.

ОВЕН – Ace of Wands
Ace of Wands, който ви падна в оформлението за сряда, дава надежда за успешен резултат от всяко начинание. Затова смело реализирайте и най-щурите идеи – те със сигурност ще намерят подкрепа сред вашата среда. Хороскопът за днес предсказва на Овена стабилно и хармонично развитие на ситуацията, свързана с вашия бизнес живот. Изпадайки в оформлението, картата Ace of Wands предвещава прилив на творческа енергия, въпреки че досега тази енергия все още не е била насочена към някаква конкретна цел или проект.

ТЕЛЕЦ – Върховен жрец
Тази карта е положителна, особено по отношение на социалните дейности. Хороскопът за Таро за утре обещава на Телеца защита на висшите сили и благоприятен резултат за всеки бизнес. Не забравяйте, че точно в този ден съдбата ви дава благословия да постигнете нещо основно важно, така че не трябва да се страхувате да говорите открито за намеренията си. Представителите на този знак трябва да се ръководят от висшите идеали, от законите на морала и тогава те ще могат да намерят не само пълна подкрепа от своите наставници, но и да отворят нови хоризонти за себе си.

БЛИЗНАЦИ – рицар на мечове
Рицарят на мечовете символизира емоционални възходи и падения, които ще ви помогнат да се покажете по съвсем нов и неочакван начин. Утре ще бъдете в приповдигнато настроение, но за това трябва да изхвърлите обичайните начини на мислене и да действате по оригинален начин. И което е много важно – съсредоточете се изцяло върху целта си. Пръскането на вниманието към детайлите може да накара Близнаците да направят сериозни грешки, които може да бъдат много трудни за поправяне.

РАК –
Хороскопът на Три меча за сряда според карти Таро за Раци им предсказва труден ден, който те ще прекарат в размисъл както за миналото си, така и за бъдещето. Може би има нещо, което те дърпа надолу и ти пречи да уверено вървиш напред. Раците ще бъдат изправени пред труден избор, който може пряко да повлияе на бъдещия им живот и отношението на другите. Бъди внимателен.

ЛЪВ – Пет от жезъла
Тази карта трудно може да се нарече положителна, но в същото време нейната помощ ще ви бъде полезна за постигане на истината. Днешният хороскоп за Лвов предупреждава за конфликт. Не са изключени „семейни демонстрации“ и изясняване на отношенията с колегите на работното място. Друго значение на картата е вътрешна борба, свързана с преоценка на ценностите. Затова хороскопът за сряда съветва представителите на тази зодия да бъдат готови на всичко, всякакви събития в живота само ще ви закалят и ще ви дадат запас от нови сили за по-нататъшни постижения.

ДЕВА – Дама от чаши
Днес можете да срещнете изтънчена, мъдра жена, която е развила интуиция и пето чувство. Тази дама олицетворява късмета ви – тя ще ви придружава във всичките ви начинания. Денят може да бъде свързан с прозрения и получаване на много важна информация – благодарение на външни съвети или ваши собствени открития. Обърнете специално внимание на „знаците“ – те ще бъдат много красноречиви. Човек, който внезапно се среща по пътя ви, може да изиграе доста важна роля в по-късния живот, запомнете това и не пренебрегвайте вниманието му.

ВЕЗНИ – Дама на мечовете
Хороскопът за сряда казва, че може да имате силно желание да станете независими и точно в този ден ще започнете да действате. Везните ще използват острия си ум, за да отрежат всички окови, за да достигнат следващото ниво и да дишат въздуха на свободата. Възможно е на този ден да се нуждаете от нечия духовна помощ, но със сигурност ще получите съвет, който ще ви бъде наистина полезен. Таро се препоръчва да не води война срещу целия свят и понякога да използва чар и чувство за хумор.

СКОРПИОН – Слънце
Скорпионите ще имат късмет този ден, защото имате една от най-добрите карти в тестето! Слънцето символизира най-високото постижение, успех, признание за заслуги и дори слава. Картата говори за истинско щастие, което е възможно само ако възприемате света с чисто, детско съзнание, не засенчено от амбиция, жажда за власт и егоизъм. Хороскопът за утре казва, че на този ден можете да осъзнаете нещо много важно и дори да се родите отново в известен смисъл. Не пропускайте такива важни признаци на съдбата.

СТРЕЛЕЦ – Колесница
Колесница означава значителен скок напред. Хороскопът за днес за картите Таро съветва Стрелец да прояви търпение и максимална внимателност. Опитвате се да създадете своя собствена картина на света, като използвате малки пъзели, добавяйки ги един към друг. Но не се страхувайте от сериозни решения – бързайте напред, говорете ясно, можете спокойно да помолите съдбата за подаръци – тя няма да ви откаже, въпреки миналите дребни грешки. Промяната не винаги е бавна и продължителна – понякога просто трябва да отрежете нишката и да влезете в нов свят.

КОЗЕРОГ – Шест от мечовете
Хороскопът Таро ви подготвя за драматични промени: картата, която ви е паднала, означава, че много скоро ще можете да достигнете нови брегове. Докато сте някъде по средата между пълна радост и тъжно сбогом. Коя от тези опции в крайна сметка да изберете зависи само от вас и вашия мироглед. В сряда трябва да рискувате и да предприемете някаква стъпка, от която преди много се страхувахте.

ВОДОЛЕЙ – Два денария
Два денария символизира липсата на баланс във всички аспекти на живота: вие се втурвате между два лагера и не можете да изберете нито един от тях. Често това поведение води до разпространение на собствените им сили и неспособност да мислят обективно. Опитайте се да определите приоритетите си за близкото бъдеще днес и да се концентрирате върху тях – само така можете да намерите хармония и да определите приоритетите си за бъдещето.

РИБИ – Асо на мечове
Асът на мечовете е волеви съзнателен акт, способността ясно да отделяте това, което искате, от ненужното, което се намесва в живота. Със сигурност ще можете да стигнете до някакво жизненоважно заключение днес и това ще ви помогне много в бъдеще. Хороскопът за днес съветва: помислете какво ви е попречило да продължите напред и вземете доста трудно решение от гледна точка на силата, волята и разума. Способни сте на много неща и точно в този ден можете да се подчините на онези цели, които не сте могли да постигнете по-рано.

I’LL Love You Forever I promise you -Michael Bolton

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Hannah Palmer
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Everything I Do I Do It For You
loading...