ОВЕН – Ще търсите близостта на приятел и човек, с когото можете да споделите вълненията си, на когото вярвате и му се доверявате. Погрижете се и за здравословните си неразположения.

ТЕЛЕЦ – Обнадеждени за бъдещето си ще започнете седмицата и няма да ви липсва енергия, но бъдете разумни. Не се претоварвайте в нищо и отложете за друг ден новите начинания.

БЛИЗНАЦИ – С решенията и работата си владеете положението, и това ви помага да изживеете деня си пълноценно. Ще работите, за да приключите навреме с предвидените задачи.

15 неща, заради които трябва да имате поне един Телец в живота си

РАК – За много от вас денят се свързва със задачи и грижи по дома, като няма да пренебрегнете и професионалната си ангажираност. Наред с това ще проявите интерес към новости.

ЛЪВ – С енергични и навременни действия ще се справите с текущите си задачи. Разработка на нови идеи и разширяване на дейността също са сред възможните развития днес.

ДЕВА – Едва ли ще останете очаровани от новостите, с които предстои да се запознаете на работното място, но ще се съобразите с условията. Ще откриете добри възможности.

Подарък според зодията

ВЕЗНИ – Поставяйте си краткосрочни цели, изпълнението на които ще бъде добър стимул за последващи действия. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно.

СКОРПИОН – Потиснете надигащите се у вас емоции, породени от поведението на колегите ви. С добре обмислена реклама ще дадете тласък на бизнеса си. Ще останете доволни от покупки.

СТРЕЛЕЦ – Положителното ви отношение към работата и новите ви проекти подпомага развитието им. Сключеният днес брак ще бъде щастлив и децата ви ще живеят с любов.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

КОЗИРОГ – Спорове от финансов характер могат да ви причинят тревоги, избягвайте ги, особено, ако са между приятели. Но, ако вие сте причина за неизчистени финансови взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ – В обсъждане на служебен или друг въпрос ще наложите мнението си с авторитет, с което всички ще се съобразят. Възползвайте се от добрите си позиции и направете нещо за себе си.

РИБИ – Свършената с любов работа ще ви носи добро усещане за полезност и създава предпоставки за бъдещи успехи. Стабилизиране на финансовото ви състояние, нова работа.