ОВЕН – Стремете се към повече откритост в отношенията, за да не оставяте след себе си съмнения. Приемете я като тест за лоялност, към вас и вашата към другите. По-често давайте израз на доверието си.

ТЕЛЕЦ – Без да се заяждате с околните и проявявайки добронамереността си, ще ви бъде по-лесно в отстояване на позициите. Добро начало за започващите нова работа. Възможности за брак или запознанства с цел брак.

Зодиите и рогата

БЛИЗНАЦИ – За да бъде работата ви спорна и да я приключите в срок, не отказвайте ничия подкрепа. Отнесете се с доверие към хората около вас и не бъдете прекалено критични към недостатъците им.

РАК – Ще погледнете от друг ъгъл на някого, с когото до скоро сте имали противоречия. Отчитайки и своето поведение, ще преосмислите нещата и ще вземете курс за стопляне на отношенията.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

ЛЪВ – На път сте да приключите с проблем, който ви създаваше повече притеснения. Сами или с общи усилия ще стигнете до очакваните резултати, каквито и трудности да срещнете, ще се справите.

ДЕВА – Делата на много от вас налагат да ограничите контактите си, за да сте по-пълноценни в работата си. Където са нужни общи усилия, ще се включите, разбира се, но самостоятелните изяви ще са на преден план.

Зодиакалните знаци по декади

ВЕЗНИ – Запознавайки се с новостите, които пряко ви интересуват, ще набележите конкретни стъпки за промяна в организацията си на работа. Съобразете се с мнението на колегите си, защото зависите от тях.

СКОРПИОН – Не се изисква много от вас, за да привлечете на своя страна хората, към които се стремите. Някои ще предпочетат свободата и ще действат въпреки приетите правила. Хубаво е да вярвате в себе си.

Как да ви уцели стрелата на любовта точно на „Свети Валентин“?

СТРЕЛЕЦ – С проявена съпричастност към нечие затруднение ще си спечелите доверие и нови професионални ангажименти. Мислете позитивно, това е важното, дори и да не си давате сметка за въздействието му.

КОЗИРОГ – Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

ВОДОЛЕЙ – Гъвкави в общуването, ще си спестите главоболия и ще си осигурите предимство. Ще заздравите връзката си с партньора и това ще ви се отрази добре на самочувствието. Успокоени, ще се посветите на идеите си.

РИБИ – Няма да ви липсва творческо настроение и влагайки го в поредния си проект, ви очаква напредък. Всяко раздаване се нуждае и от зареждане. В тази връзка приемете предложение за вечерта.

ROCK BALLADS mix