ОВЕН – Служебното Ви положение е благоприятно и Ви носи дивиденти. Чувствате се на мястото си, ценени сте и е време да помислите и за евентуално повишение. Поговорете с началника си за това.

ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП – С КАКВО Е ПРИВЛЕКАТЕЛНА ВСЯКА ЖЕНА СПОРЕД ГОДИНАТА…

ТЕЛЕЦ – Срещнете се днес с тези, които Ви разбират и подкрепят, споделете с тях желанията си за увеличаване на популярността Ви и ако добиете контрол върху положението си ще имате успех.

Шоколад според зодията

БЛИЗНАЦИ – Днес ще бъде най-добре да обмислите хубаво тайните си планове за бъдещето и да изчакате, преди да ги споделите с когото й да е. Дайте си малко почивка и се съобразете с тайните си недоброжелатели.

От коя зодия са държавите

РАК – Днес изглеждате добре и напълно можете да разчитате, както на собствените си сили, така и на визията си. Разкрасете се и покажете на какво сте способни.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

ЛЪВ – Обърнете повече внимание на увеличаването на средствата си. Заемете се и по-сериозно, за да увеличите източниците си на приходи и доходи, като разчитате само на собствените си енергиини ресурси.

Древният хороскоп на атлантите, който разкрива личността ни

ДЕВА – Днес писмата и кореспонденцията Ви, както и изобщо книжовната Ви дейност, ще доминират през деня. Оправете си документите, запишете се да учите, или помогнете на децата си в училище.

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП ЗА 2021 ГОДИНА. ПРОГНОЗИ ЗА ГОДИНАТА НА ПЕЕЩИЯ ПЕТЕЛ

ВЕЗНИ – Дейни и амбициозни, днес е най-добре да си дадете малко отдих и да се порадвате на домашният уют. Отделете време за семейството и родителите си.

Каква ще бъде 2021 според славянския календар – годината на пеещия петел?

СКОРПИОН – Денят е подходящ за изпити, конкурси, интервюта и за всичко, чрез което можете да изтъкнете талантите и способностите си. Днес можете да се насладите на романтична вечеря с интимният си партньор.

Месецът ви на раждане разкрива какъв живот ви очаква!

СТРЕЛЕЦ – Направете така, че днес да Ви забележат в работата. Потърсете съветите и одобрението на колегите си и се вслушайте в желанията на подчинените си. Поемете нужната отговорност в работата си.

Плод, цвете и подправка за всяка зодия

КОЗИРОГ – Обърнете се към Съда, за да подпишете съюзи и договори. Намерете консенсус с партньорите си в живота и бизнеса и не изпускайте от очи явните си врагове.

НАЙ-ТОЧНИЯТ КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2021 ГОДИНА

ВОДОЛЕЙ – Днес денят не е много обещаващ, поне що се отнася до здравето и финансите Ви. Измъчват Ви въпроси, свързани с плащане на данъци, такси и задължения, и определено се нуждаете от помощ и подкрепа.

Кои зодии са най-лошите шофьори?

РИБИ – Имате големи планове и храните надежди, че вече са забелязали научните Ви постижения. Ако действително сте вложили усилия в тази насока, преди това – днес можете да получите похвали и награди.

 • Charles Aznavour Les plus belles chansons – Les meilleures chansons de Charles Aznavour
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Лучшие популярные песни саксофона 2020 – Лучший инструментальный саксофон 2020
loading...