ОВЕН

Овенът днес не трябва да се приема за щателна интелектуална работа, която изисква концентрация. Вероятно на 6 октомври всичко ще изпадне от вашите ръце. Днешното свободно време се дава най-добре на спорт или активни занимания. В лични отношения може да възникне много интересна ситуация. Вашият любим човек ще вземе окончателното решение, съгласявайки се с вашия избор. Хороскопът обещава на Овена и късмет, и сила, за да го запази в живота си. Ако бързо се справите с опонентите си, тогава укрепете позициите си в търговската област. Личният бизнес ще даде добри резултати, ако Овенът престане да си поставя твърде високи цели. Подобряването на вашите финанси ще ви позволи да направите печеливши и евтини придобивания. Хороскопът не съветва Овен да предприеме нещо ново и необичайно. Не бързайте напред в личния си живот, за да не съсипете нищо. Всички действия и думи трябва да бъдат внимателно обмислени, особено ако прекалявате с емоциите. Вечер Овенът ще отиде да посети приятел или на среща. Решете сами какво е приоритет за вас днес.

ТЕЛЕЦ

Телецът днес ще бъде доминиран от техните сантиментални настроения. На 6 октомври сутринта можете да закъснявате за работа поради факта, че днес ще искате да помогнете на някого или да направите нещо добро. На този ден е малко вероятно да успеете да направите презентация пред обществеността. Въпреки състоянието на духа и сърцето си, опитайте се да слушате ума си – не забравяйте за важните си въпроси, в противен случай утре няма да можете да избегнете неприятности. Телецът трябва да използва максимално професионалните възможности. Следобед очаквайте голяма печалба. Проблемите с разширяването на живота и жилищата ще се превърнат в спънка и кавга между съпрузите. Семейният Телец ще бъде готов на всичко, ако само да установи отношения и вече да не се връща към проблеми. Телецът трябва да търси компромисно решение във всичко. Ако възникне спор в екип, опитайте се да го разрешите със собствен опит и знания. По-добре е да откажете от големи придобивания, така че по-късно да не броите левове в джоба си. Следете диетата си и елиминирайте алкохола, когато е възможно.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат добро време за ръкоделие. На 6 октомври може да почувствате, че сте събудили скрити сили и таланти. Можете да посветите този ден на творчество или любимия си бизнес. Не се отдавайте на мързела днес, след ден ще ви бъде по-трудно да разкриете способностите си. Вечерта бъдете подготвени за факта, че можете да предизвикате повишен интерес у представителите на противоположния пол. Хороскопът препоръчва Близнаците да бъдат по-малко враждебни и агресивни, дори ако хората са ви изключително неприятни. По-добре използвайте различна тактика и въпреки всички врагове да бъдете усмихнат оптимист. Радикални методи за решение ще бъдат необходими за Близнаците във финансовата сфера. Дръжте парите си при себе си, но е по-добре да върнете непознати. Хороскопът препоръчва Близнаците да слушат гласа на интуицията, за да не нарушават хода на събитията и да не създават вътрешен конфликт. Ако е възможно, освободете се от важната и трудоемка работа. По-добре е да се отпуснете малко, да разговаряте с роднини или да четете. Всичко това ще помогне на Близнаците да се абстрахират от належащи проблеми.

РАК

Прекомерната чувствителност на Рака днес може да ги направи много сантиментални. Ако близките признаят вашите достойнства, ще останете много доволни, защото можете да увеличите самочувствието си с няколко порядъка. Можете уверено да разчитате на помощта на близките си този ден – те със сигурност ще ви подкрепят, поемайки някои от вашите притеснения. На 6 октомври 2018 г., сутринта, Ракът ще блика не само с енергия, но и със страхотно настроение. Естествено, всичко това ще има благоприятен ефект върху работата и личната сфера. Дори ще си помислите, че щастието се е настанило в дома ви завинаги. Преди всичко, не слушайте какво се казва зад гърба ви. Възможно е Ракът да завижда и да се опитва да съсипе живота. На 6 октомври 2018 г. разходите за рак ще се увеличат значително, така че трябва да сте по-практични в пазаруването. Небрежността ви на моменти води до тежка финансова криза. Днес е възможно да се възстанови ред в душата и в ежедневието. По-добре е ракът да откаже да участва в публични събития и да анализира предишните си действия. Вечерта е подходяща за екскурзия.

ЛЪВ

Желанието на Лъвовете да бъдат сами, ще ги отчужди от онези, които могат да ви подкрепят и оценят вашите заслуги. Опитайте се да не се изолирате от екипа, независимо как искате да се изолирате от комуникацията. Ако търсите своята сродна душа, днес можете да получите добър шанс да се срещнете с известни или влиятелни хора. Хороскопът предсказва на Лъв труден ден, когато ще е необходимо постоянно да балансира между добро и зло. Жалко е, че се опитваш да направиш всичко възможно, но все още не можеш да чуеш. Може би просто не искат да разберат? В работата Лъвът ще трябва да даде всичко в пълен размер.

В работата Лъвът ще трябва да даде всичко в пълен размер, за да докаже уменията си. Възможен лек дискомфорт вечерта. Хороскопът не съветва Лъв да допуска претоварвания, психически и физически. Ако сами разбирате, че работата ви дърпа надолу, по-добре е да напишете заявление за ваканция или дори да се откажете. Този ден е добър за радикални промени в живота, така че Лъвът няма нужда да се страхува от нищо. За да не изпаднете на земята, бъдете рационални в пазаруването.

ДЕВА

Дневите днес трябва да се съпротивляват, за да не правят големи покупки. На 6 октомври трудно ще ви наречем пестелив. Обадете се на ума и рационализма си, за да помогнете днес, като се съсредоточите върху разходите си. Може би във вълнението от пазаруването ще намерите начини да спестите. Връзката ви с любимия човек в този ден ще бъде много по-силна поради близостта на вашите интереси. На 6 октомври 2018 г. Девата успешно ще преодолее най-мощния натиск и препятствия. Тези, които ви пречат, ще ви помогнат – истината на този ден. Основното нещо е да не бързате да казвате „да“, когато чуете предложение за нова работа. Ще трябва да инвестирате много пари, за да постигнете резултат. Вечер Девата трябва да бъде изключително внимателна при дълги пътувания. На 6 октомври 2018 г. Девата ще има ужасно настроение, което ще се отрази на всичко, което реши да направи. Основното е, че не разваляте отношенията с любимия човек. В крайна сметка често се карате заради глупости. Девата трябва да общува по-малко, да слуша съветите на другите и да прави дълги пътувания. Пазете се от наранявания и глоби.

ВЕЗНИ

Везните днес ще имат не само идеи, но и реални възможности, за да променят живота си към по-добро. 6 октомври е точно времето, когато можете да промените отношението си с някои хора. Днес можете успешно да спрете да общувате с приятели, чийто контакт сте станали официални. Опитайте се да намерите причина за откровен разговор с близки през този ден. Хороскопът обещава на Везните скучен и монотонен ден, но това е по-добре от това да живеете като на връх Везувий. Омръзна ви от честото събиране на нишки от колеги и началници. Дори мисли за напускане. Офисната романтика леко ще оцвети живота на Везните, но не за дълго. Наистина разбираш, че той е мимолетен, така че тъгата не го пуска. Хороскопът препоръчва на Везните да гледат на настоящата ситуация в любовта от друг ъгъл. Вие сте твърде подозрителни и критични, което затруднява възстановяването на хармонични отношения с партньор. Възможен е изгоден договор с лице, работещо в чужбина. Ако Везните не позволяват безразсъдство, то през следващата година те ще постигнат невероятни висоти в кариерата си.

СКОРПИОН

Скорпионите ще имат добър шанс да демонстрират всичките си литературни способности. На 6 октомври можете да се занимавате със саморазвитие, анализ на документи или да работите с текст. Можете да започнете да се освобождавате от несигурността. Тази вечер не забравяйте да планирате ваканция Вашата чувствителност, грижа и състрадание ще имат голям ефект върху атмосферата в семейството. На 6 октомври Скорпионът ще започне да жертва не само натрупани пари в името на близки, но и ще се отвори в чувства към непознат. Срещнахте ли се наскоро, но вече влизате в официална оферта? Сделките, договорите и пътуванията ще бъдат успешни, особено ако са били в плановете на Скорпиона от началото на есента. На 6 октомври Скорпионът ще може да намери отговорите на своите въпроси. Те ще се отнасят за всичко – финанси, любов и дори пътуване. По-добре е да се справите със заема веднага, особено ако вече дължите голяма сума на банката. Ако днес Скорпионът започне да подрежда нещата с избран, едва ли ще бъде в ролята на победител.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът днес може да бъде добре ангажиран с организирането на някакво важно събитие. На 6 октомври при такава дейност не трябва да се страхувате от каквито и да е нестандартни подходи. Със сигурност ще бъдете запомнени като добър организатор. Не забравяйте, че днес не трябва да пренебрегвате своето благополучие, опитайте се да запазите умереност както в развлеченията, така и в храната. Хороскопът обещава на Стрелец полезен ден, ако можете да го наречете така. Всички спорове и спорове с бизнес партньори се решават във вашата посока. Това означава, че можете да се развивате и разширявате по отношение на бизнеса в чужбина. В любовта всичко е безопасно, с изключение на факта, че Стрелец постоянно ревнува избраника. Въпреки че това е доказателство и за искрените ви чувства. Хороскопът съветва Стрелец да се успокои морално и да си отдъхне от суматохата. Поемате твърде много на себе си, което нито колегите, нито шефът харесват. Ако искате да разширите широк фронт на дейност, тогава потърсете съмишленици. Стрелецът ще бъде  неразривно в общуването с роднини. Може би изобщо се пенсионирате?

КОЗИРОГ

Смелостта да вземате решения Козирог днес ще ви помогне да постигнете необичайни цели. На 6 октомври вашият успех до голяма степен ще зависи от самата цел. В този ден можете да получите добри съвети от любим човек. В семейните дела си поставете правилните приоритети, опитайте се да избягвате изясняването на отношенията с любимия човек и е по-добре да направите нещо заедно. На 6 октомври усърдието на Козирога няма да остане без парично възнаграждение. Но вие също ще бъдете доволни от това как властите реагират на вас пред целия екип. Честно спечелените финанси могат да бъдат изразходвани не само за нуждите на семейството, но и за промяна на имиджа ви. Ако Козирогът ще изглежда хармонично външно и вътрешно, тогава това е огромен плюс за него. На 6 октомври Козирогът ще получи много нови и важни новини от чужбина. Те ще се отнасят не само за бизнеса, но и за личния живот. Оказва се, че човек, когото сте срещнали по време на командировка, отдавна не ви е безразличен. Вечер здравето на Козирога може да се влоши поради настинка. Проветрявайте по-често стаята и пийте малинов чай.

ВОДОЛЕЙ

Положителният вид на Водолея ще им помогне да разберат перспективите във всички, жаждата за дребни дела. Не забравяйте, че късмета на 6 октомври ще бъде на ваша страна, не изхвърляйте идеите, дори ако те изглеждат абсурдни за другите. Вашата оптимистична нагласа в този ден ще ви позволи да постигнете отлични резултати. Ако търсите съдбата си, тогава днес трябва да подходите творчески към процеса на запознанства. Хороскопът обещава на Водолея добър ден, когато най-накрая можете да получите своето и с интерес. В действителност ще ви бъдат изплатени дългове, за които вече не си спомняте. Мирен дебат с любим човек ще приключи спокойно. Водолеят искрено се радва, че напрежението ще отшуми, защото е жалко да загубите истинската любов. Благополучието може да е по-лошо поради грип или болки в гърлото. Хороскопът съветва Водолея да се откаже от приключения, риск и любовни афери. По-добър фокус върху домакинските и финансовите въпроси. Това е от първостепенно значение за вас сега. В работата е необходимо да приложите всички налични знания, за да завършите творчески проект. Водолеят има опасност от нараняване на крайниците – бъдете внимателни.

РИБИ

Звездите препоръчват Рибите на 6 октомври да оставят всичките си дела за любимите си занимания. В този ден не бива да се занимавате с досадна работа. Днес вашите положителни емоции могат да повлияят на вашето благополучие, ще почувствате прилив на сила, ако сте доволни от нещо. Днешните неочаквани събития могат драматично да променят вашите планове. На 6 октомври Риби трябва да бъде по-уверен в себе си, тогава хората около вас ще изглеждат самостоятелни и интересни в общуването. Елиминирайте това, което пречи на Рибите да гледат на живота по-положително. Например, не се зареждайте с умствена работа, когато можете да се отпуснете сред природата. Спорт, активни игри и футбол са позволени! На 6 октомври Риби ще трябва да преосмисли своите възгледи за много неща. Ако искате да получавате щедри награди, тогава прилагайте нестандартни методи в работата. Следобед има много бюрокрация с документи и документи. Но, ако Риби правят всичко до вечерта, тогава те ще имат ваканция. Просто не забравяйте за обедната почивка.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Marissa Everhart

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА