Днес, 6 октомври, на растящата луна е идеално да прекарвате време с интересни, необикновени хора, да поемате инициатива в бизнеса и да експериментирате отчаяно. Не забравяйте и за любовната сфера: това е един от най-мощните и енергийно положителни дни на лунния месец.

♈ Овен

Всичко започва с тялото ти, Овен. Всичко започва с това как се чувствате отвътре. Днес сте призовани да дадете приоритет на здравето и благополучието. Да се ​​настроите към нуждите на своя „свещен съд“ и да го подхранвате така, както го усещате интуитивно. Експериментирането с нова диета или фитнес рутина също се препоръчва през това време. Не става въпрос обаче за броене на калории. Става въпрос за разпознаване на нуждата ви от определени хранителни вещества и холистична грижа за себе си.

Космически съвет: Настройте се към нуждите на тялото си.

Рубини и магнитно злато са добивани тук преди 100 години! /ВИДЕО/

♉ Телец

Разбрахме, Телец! Земното училище беше трудно за вас. От време на време изпитвате желание да избягате, да намерите изход, да призовете приятелите си от далечна галактика. Но докато все още сте тук, повторете определени модели около цикъла. Днес звездите ви напомнят, че има изход и той изисква да се откажете от необходимостта да оправдаете очакванията на някой друг. Разкрийте най-дивата, най-лудата версия на себе си и знайте, че по този начин вие пренаписвате сценария за себе си и за цяло поколение.

Космически съвет: Наречете новата глава от живота си „луда“.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?! /ВИДЕО/

♊ Близнаци

Не е твоя работа, Близнаци, да поддържаш комфорта на всички. Тази глава от живота ви е свързана със смелост отвъд границите и мислене извън кутията, докато „кутията“ се превърне в илюзия. Става въпрос за освобождаване от бремето на очакванията на другите хора. Не забравяйте, че всичко, което търсите, е от другата страна на страха. Днес също ви учат да се откажете от набор от правила, когато става дума за любов и взаимоотношения. Тайната за изграждане на истинска връзка е да се покажеш като най-ярката и смела версия на себе си.

Космически съвет: Време е да оставим старите „закони“.

Финикийски хороскоп според деня на раждане от седмицата

♋ Рак

Когато Меркурий излезе от ретрограден план, се чувствате като бъбрива Кати. Искате да се съберете отново с всичките си приятели, плъзнете надясно като професионалист и проверете предишните си „съвпадения“, за да видите дали изобщо има някакъв потенциал. Но балансът винаги е ключовата дума, особено когато сме в сезона на Везните. Така че не забравяйте да планирате време за себе си в календара си. Не забравяйте да ядете, да се молите, да обичате, да медитирате и да обръщате погледа си навътре от време на време като форма на свещена грижа за себе си.

Космически съвет: Ключовата дума днес е „баланс“.

Каква зла жена си, според зодията

♌ Лъв

Медитацията не е просто да седите в мълчание, да наблюдавате дъха и мислите си. Става дума за придвижване все по-дълбоко и по-дълбоко в океана на осъзнаването. Става дума за това да осъзнаете себе си и да разпознаете тези разрушителни мисловни модели. Днес от вас се иска да направите място за това, което трябва да бъде излекувано, без да го съдите или да добавяте история към него. Духът знае какво е най-добро за теб, сега и всеки момент, Лео. Всичко, което трябва да направите, е да станете едно с потока.

Космически съвет: Гмурнете се в океана на осъзнаването.

Как да изберем подходящ цвят на червилото

♍ Дева

Дева, не трябва да мислите за материалните си притежания, защото се страхувате какво може да донесе утрешният ден. Днес Великият Дух иска да разхлабите малко хватката си. Да пренасочи вниманието ви от „липса” към „изобилието”. Повторете утвърждението на Луиз Хей: „Мисля мащабно и след това си позволявам да получа още повече добро от живота си.“

Космически съвет: Направете метафоричен скок от недостига към изобилието.

Маски за блясък, здравина и бърз растеж на косата

♎ Везни

Като напомняне, все още сме в разгара на сезона на Везните. С други думи, това е вашето призвание да бъдете звездата на всяко шоу. Покажете себе си като най-ярката и смела версия на себе си, без да се притеснявате как другите хора ви възприемат. Правейки това, обърнете внимание как сте призовани да поемете отговорност и да изковате нов път. Да, вие сте лидер по рода си и това е, за което получавате известия в момента.

Космически съвет: Прокарайте нов път към щастието.

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ РЕКОРДИ НА “ГИНЕС” ЗА 2018 Г.

♏ Скорпион

Ето какво, Скорпион: винаги си бил пълен с надежда. мечтателен. Идеалистичен. Този, който вярваше, че всичко ще се промени към по-добро и че зад облаците има дъга. Днес от вас се иска да ангажирате отново тази страна от себе си и да гледате как романтичният ви живот се променя заедно с вас. Няма молитва, която да остане без отговор, красиво, и това е, което започвате да осъзнавате днес.

Космически съвет: Нека вашите мечти и желания се сбъднат.

КЪДЕ Е ЧАСОВНИКЪТ НА ГИНЕКОЛОГА?…

♐ Стрелец

Прекарали сте доста време пред чертожната дъска. Прекарали сте доста време да си представяте нова реалност и да се чудите какво би било да преминете през портала на новото. Време е да организираме нещата. Да разделите голяма цел на малки цели, при които се ангажирате всеки ден да проявявате това, в което вярвате. Постоянните действия ще се окажат тайната на успеха.

Космически съвет: Съсредоточете се върху непрекъснатите усилия.

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! 

♑ Козирог

За някои мечти си струва да се бориш. Повтаряме: за някои мечти си струва да се борим. И така, превърнете болката си в сила, докато бутате напред и напред. Независимо от това, което ви показва настоящата реалност, вие ще стигнете до върха. Какво не искате да правите: опитайте се да направите всичко сами. Какво можете да направите: Делегирайте, където е необходимо, и уважавайте приноса на вашия екип.

Космически съвет: Доверете се на способността си да стигнете до върха.

От проститутките ставали най-добрите съпруги

♒ Водолей

Ето нещо, Водолей: не е нужно да лекувате или поправяте всички. Вашето самочувствие не е правопропорционално на това колко време и енергия отделяте на другите. Така че, върнете силата си обратно към себе си и го направете без извинение. Подстригвайте въжетата, когато е необходимо. Днес сте призовани да започнете революция в грижата за себе си, която ще ви промени повече, отколкото можете да си представите.

Космически съвет: Извикайте силата си към вас.

Няма да повярвате! Дължината на пръстите показва какви сме…

♊ Риби

Всички сме ясновидци под една или друга форма. Всички сме уникално свързани с космическия ритъм. Като воден знак, вие разбирате това на дълбоко ниво, Риби. Днес сте призвани да се доверите на импулсите, които сякаш получавате от нищото, докато ви движат в посока на растеж. Това, което се иска да направите, е нещо, което никога не е правено досега. Но отново се записахте, за да започнете революция.

Космически съвет: Вървете смело в неизвестното.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА