ОВЕН – Търсете нови решения в името на промените, за които се борите и в които вярвате, че са възможни. Ще имате по-голям успех, ако той е насочен за доброто на повече хора.

ТЕЛЕЦ – Използвайте опита и умението ви да боравите с информацията, с административни и организационни въпроси, за да се ориентирате по-бързо в обстановката и да се справите с новите предизвикателства.

МЪЖЪТ, ПЪТУВАЛ В БЪДЕЩЕТО, РАЗКАЗВА КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ 2749 Г.

БЛИЗНАЦИ – Развитията през днешния ден ще задълбочат отношенията и сътрудничеството ви с някого, което ще се отрази благоприятно на професионалните ви, творчески и бизнес – проекти.

РАК – Отделеното днес време за събиране на информация, анализи и изводи ще подпомогне последващите ви резултати.

В морална Англия 60% от младоженците са спали с поне двама от гостите на сватбата си

ЛЪВ – Размишлявайки върху отминалите събития, ще търсите и намирате по-добри решения на въпроси, свързани с работата или бита ви.

ДЕВА – Много от вас ще отделят днес от времето си за запознаване с новости в професията и необходимата за тях квалификация.

Ослепителна татарка хипнотизира всички в Инстаграм /СНИМКИ/ВИДЕО 18+/

ВЕЗНИ – С подчертан интерес ще се отнесете към интересуващите ви въпроси и информацията, която те изискват и носят, както и към всяка друга, касаеща професионалното ви развитие, бизнеса, личния ви живот и семейството.

СКОРПИОН – Обогатете знанията си с повече информация, особено, ако се подготвяте за предстоящ изпит, интервю за работа, делова среща или за нова дейност.

Цветове и секс

СТРЕЛЕЦ – Лекотата, с която общувате днес създава добра атмосфера и хубаво настроение на всички около вас, за това, ако искате да спечелите нечия подкрепа – денят е особено подходящ за това.

КОЗИРОГ – С позитивни мисли и вяра в бъдещето ще обновите сили и добиете повече решимост да се справите с проблемите, каквито за съжаление не липсват в живота ви.

Триковете на жените с дяволски рогца

ВОДОЛЕЙ – За много от вас денят ще премине в само подготовка и попълване на знания, в срещи и обмисляне на детайли по въпросите, които очакват решенията ви.

РИБИ – Съобразявайте се с обстоятелствата около вас днес, за да намерите по-бързо изход в създалата се ситуация, в случай, че плановете ви се объркат.

Zubi – Sugar

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Dreams (2004 Remaster)