ОВЕН – Днес работете по новите си проекти, паралелно с приключване на текущи задачи и ангажименти. Ще се мобилизирате за изпълнението на поетите отговорности.

ТЕЛЕЦ – Започнете деня си с онези задачи, които изискват повече информация и знания. Едва ли ще срещнете затруднения, предвид професионалната ви подготовка.

БЛИЗНАЦИ – Очаква ви вълнуващо запознанство с човек, от когото може да получите доста ценна информация. Екипната работа ще ви носи много по-бързи и добри резултати.

РАК – Коректните взаимоотношения с хората около вас ще помогнат на делата ви да се развиват по начина, който желаете. С конструктивно мислене ще заемете активна позиция.

ЛЪВ – Днес правете това, което можете и сте наясно как да го постигнете. Денят е благоприятен за сключване на брак, зачеване на деца, среща с приятели, роднини и организиране на събития.

ДЕВА – С положителна мисъл и приветливо излъчване можете да въздействате и насочвате към правилни действия. За вас, както и за всички други е важно да живеете в спокойствие.

ВЕЗНИ – Съзидателен ден, в който всичко започнато ще ви се отдава по-лесно и ще го приключите с добри резултати. Насочете енергията си към полезни и щастливи събития.

СКОРПИОН – Прозорливостта и стремежите ви ще доближават възможностите до вас. Всичко започнато днес ще има добър край, за това бъдете активни и не оставяйте нищо на случайността.

СТРЕЛЕЦ – Денят е подходящ за начинания, с които изразявате доброто си отношение към хората и света. В това число ще се погрижите за приключване на започнатите задачи.

КОЗИРОГ – Професионалният ви поглед върху нещата, над които работите ви помага да сте прецизни в детайлите. Ще подновите интереса си към някого и ще останете доволни.

ВОДОЛЕЙ – Уравновесени и с позитивно мислене, ще приемете случващото се, без да хабите енергията си напразно, или поне така би трябвало да бъде. Съобразявайте се с обстановката.

РИБИ – С изпълнението на задача ще подобрите позициите си на работното място, финансите или друг детайл от живота си. Запознанства и ще поставят начало на съвместен бизнес.

Ross Rosen

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Честит Никулден на всички приятели в Мрежата

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА