ОВЕН – Условията за реализация на плановете ви ще са добри и в повечето случаи нещата ще зависят изцяло от вас. Не хабете енергията си заради безхаберието на някои, запретнете ръкави и действайте.
ТЕЛЕЦ – Добрите ви намерения, в съчетание с активна работа ще ви доближат до желаните резултати днес. Поставяте си цели, които не са по силите на всеки, но вие ще се справите.
РАК – Интересът към вас нараства и гледайте да не проиграете дадения ви шанс хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
ЛЪВ – Личните ви задачи днес са по-важни от всичко останало, отдайте им нужното внимание. Не допускайте деловата ви ангажираност да ви отдалечи много от личните ви проблеми.
ДЕВА – Една новина може да ви създаде притеснение, но не я приемайте твърде драматично. Вдигнете поглед, хубавото предстои скоро. Няма да ви се наложи до оцелявате за пръв път в обстановката.
ВЕЗНИ – Отнасяйте се към предизвикателствата спокойно, за да избегнете всякакви недоразумения. Интересът ви ще е привлечен от добра перспектива, породена от разговор с доста влиятелен човек.
СКОРПИОН – Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение.
БЛИЗНАЦИ – Умеете да отсявате същественото и няма да пожалите усилията си, за да осъществите час по-скоро идеите си. Действайте смело и без притеснение. Съдбата е благосклонна към вас.
СТРЕЛЕЦ – С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си. Събитията ще следват логичния си ход, а вие се доверете на логичната си мисъл.
КОЗИРОГ – Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви вдъхнат увереност и добро настроение. Периодът е много по-подходящ за емоции, отколкото за динамичната работа.
ВОДОЛЕЙ – Ще се почувствате уютно на работното място, ако бъдете толерантни към колегите и им покажете добронамереност. Градивното ви отношение към проблемите ще направи деня успешен.
РИБИ – Денят ви е изключително успешен по отношение на деловите ви ангажименти и смели работни планове. Споделете вечерта си с близките ви, заедно ще изживеете приятна изненада.

Lara Fabian – Quedate(BG sub)

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Angelie Dolly
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Morning Cafe Music – Happy Latin Chill Out Music – Beautiful Spanish Guitar For Wake Up, Study, Work
loading...