Днес е благоприятен за решаване на финансови въпроси. Сделките ще бъдат печеливши, а договорите ще бъдат силни и изгодни.

♈ Овен
Овен, за мнозина вие сте пример за подражание. Днес вашите близки може да се нуждаят от вас, за да бъдете капитан на кораб или лъч светлина. Не забравяйте, че вече имате подобен опит и няма да ви е трудно да насочите хората към правия път. Не отказвайте помощ.

Ако не винаги сте се разбирали добре с децата, днес погледнете децата в напълно нова светлина. Играта с тях може да не е толкова лоша идея. Забележка за родителите, които се борят с децата си: пуснете нуждата от промяна и ги приемете такива, каквито са.

Космически съвет: станете водеща звезда!

♉ Телец
Реколтата няма да се появи на земя, която не е подготвена, разорана и върху която не са хвърлени семена. По същия начин не можете да изпитате ново начало, когато има част от вас, която не иска да пусне това, което вече е служило на своята цел. Насочете своята вътрешна енергия към бъдещето, Телец. Потопете се в процеса на творческо унищожение. Един прост ритуал, който ще ви помогне в това пътуване: направете списък с неща, от които се нуждаете, за да се отървете и предлагайте лист с пламък. Когато направите това, визуализирайте застоялата енергия, освободена в космоса.

Космически съвет: завоят е близо, не пропускайте момента!

♊ Близнаци
Близнаци, вие сте превъплъщението на богиня, която танцува с Луната и има свръхестествена способност да говори за съществуване. Съединете се отново със светлата си страна. Пробудете силата си чрез изкуство, танци, поезия и други творчески практики. Ритуалите за самообслужване също ще бъдат в центъра на вниманието днес. Направете си ритуална баня с любимите си етерични масла и кристали. PS: Добър начин за облекчаване на стреса е да визуализирате как вашите проблеми се отмиват.

Космически съвет: погрижете се за свещената си страна днес.

♋ Рак
Днес звездите ви призовават да се отдръпнете и да предефинирате личното си пространство. Съжалявате ли за отказа да поискате вашата помощ? Често ли казвате „да“, когато главата ви крещи „не“? Вашето време и енергия са свещени, Раци. Спомнете си как решавате да използвате ресурсите си. Не забравяйте, че този разговор не е за други хора. Говорим за нереалистични очаквания, с които се измъчваме.

Космически съвет: Знайте къде да рисувате граници.

♌ Лъв
Светлината на самолюбието ослепява другите! Това е, което отличава кралиците от обикновените хора. Не забравяйте, че понякога всичко работи отвътре навън. Необходимо е да обичате себе си, но не трябва да забравяте, че понякога такава любов може да се развие в арогантност и дори няма да имате време да замените как ще останете сами. Опитайте се да прекарвате време днес с роднини или приятели, дайте им своята топлина – ще получите няколко пъти повече в замяна.

Космически съвет: любовта не е порок, но арогантността може да ви унищожи.

♍ Дева
Дева, през последната година трябваше да преминеш през много, беше добре, а не много. Но тази година трябва да настроите позитивно и да не оставяте страховете да замъглят ума ви. Не забравяйте, че мислите са склонни да се материализират, което означава, че в зависимост от позитивността и чистотата на нашите мисли, ще се изгради заобикалящата ни реалност. Обърнете внимание на тези, които бяха близо до вас миналата година, благодарете им и се опитайте да отплатите доброто за добро.

Космически съвет: слушайте какво ви казва сърцето ви.

♎ Везни
Не винаги сме наясно с благословиите, които ни предлага Вселената. Понякога по пътя ни възникват изпитания и премеждия на външния свят. В други случаи това е собственото ни невежество. Във всеки случай опитът ви е научил това, от което се нуждаете, Везни. Сега е време да премахнете вината, когато изразите благодарност. Какво ще бъде, ще бъде, нали? Ако все още изпитвате емоционална болка, предайте се на волята на Вселената. В моменти на уязвимост ще намерите силата си.

Космически съвети: Вярвайте в лечебния процес.

♏ Скорпион
Нещата и хората не винаги са перфектни. Но наистина ли е лошо? Вселената е готова да ви направи щастливи с дара на изцелението. Днес вие сте в състояние да дадете красота на света около вас. Трябва само да повярвате в собствените си сили. Някои от вас ще имат малки промени в живота днес. Не се страхувайте да промените и промените света около себе си. Слушайте какво ви казва мъдър човек във вас.

Космически съвет: Нещата започват да се променят към по-добро.

♐ Стрелец

Наистина ли е възможно да разберете какво означават приливите на живота, докато не се предадат на теченията на океана? Помислете за този плажен ден. Звездите ви предизвикват да се свържете с естествено водно тяло, което обещава да бъде дълбоко преобразуващо изживяване. Нямате възможност да излезете в провинцията? Плуването в басейна или ритуална баня ще осигури точно терапията, от която се нуждаете в момента.

Космически съвет: Излезте сред природата или в басейна!

♑ Козирог

Ако имате приятел, който изпитва затруднения, какво ще му кажете? Време е да приложите мъдър съвет към собствения си живот, Козирог. Клишето, каквото е, отговорите, които търсите, вече е във вас. Оставихте ли драмата да се намесва във вашата свещена цел? Вселената ви моли да спрете да отлагате и проверявате нещата от списъка си със задачи. И не забравяйте, че е по-добре да се справите добре, отколкото не, а да помислите колко идеално може да е това.

Космически съвет: Вече знаете отговорите на всички въпроси!

♒ Водолей
Свалете маската и ще видите как другите ще ви достигнат. Какво обещава този ден? Много приключения. Срещата с нови хора ще донесе много положителни впечатления. Кажете им какво ви вълнува напоследък и има голяма вероятност да чуете ценни съвети в замяна.

Космически съвет: Отворете душата си.

♊ Риби
Сигурният начин да пропуснете щастието е постоянно да си казвате, че това е временно и че добрите неща могат да бъдат взети от вас по всяко време. Нашите отрицателни мисли понякога убиват цялата вяра в себе си. Риби, наистина ли искате това? Вселената иска да живеете в свят на хармония и любов. Не я изпускайте.

Космически съвет: Не мислете лошо.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. Ekaterina Enokaeva
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
  3. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
  4. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА