Днес, 5 юли, растяща Луна в Дева. Звездите препоръчват да прекарате този ден в мир и спокойствие: всеки конфликт може да доведе до сериозни последици.

♈ Овен

Време е за конфликт. Но цялата борба е във вас: вие сте разкъсвани между това да правите това, което смятате за правилно и да угодите на всички останали. Но не можете да направите правилното нещо за всички, без да предадете себе си.

Космически съвет: Правете това, което смятате за правилно.

♉ Телец

Промяната винаги е предшествана от хаос. Позволете си да пуснете миналото. Позволете си да израснете от миналото си. Прекрачването в непозната територия може да бъде неудобно и това е добре. Трябва да се справите с временния дискомфорт.

Космически съвет: Време е да се отървете от миналото.

♊ Близнаци

Когато става въпрос за вътрешен мир, няма универсален подход. Някой намира вътрешното си аз в поклонение, а някой го намира в самота. Но няма правилен или грешен път, има точно толкова пътища, колкото и хора.

Космически съвет: Намерете свой собствен уникален път.

♋ Рак

Отделете необходимото време, за да намерите източник на енергия, който ще ви позволи да преминете през нещо неприятно в живота си. Просто се уверете, че сте предупредили близките си, за да не се чудят защо сте изчезнали. Вероятно ще бъдете в интроспективно настроение през следващите дни. Погледнете в себе си, погрижете се за себе си, правете това, което ви харесва.

Космически съвет: Бъдете интроспективни и креативни.

♌ Лъв

Единственото нещо, което трябва да запомните, е как се държите. Докато продължавате да правите добри дела, купата на баланса ще се наклони леко във вашата посока. Може да се наложи да се откажете от нещо малко, да отстъпите на някого.

Космически съвет: намерете баланс.

♍ Дева

Това е труден момент в живота ви. Може да почувствате, че сте блокирани, въпреки всичките си усилия да продължите напред. Вместо да плувате срещу течението, преценете защо сте заседнали в тази ситуация. понякога, за да продължиш напред, трябва да се откажеш от нещо или някой, който те спъва.

Космически съвет: Позволете си да продължите напред.

♎ Везни

Всички правим грешки и това е добре. Като всеки друг, вие трябваше да преминете през определени трудности и радости, за да научите урока си и да станете това, което сте днес. Простете минали версии на себе си. Прости си за всичко, което не си знаел тогава. Освобождаването от вината и срама, свързани с определени инциденти, ще ви освободи.

Космически съвет: Простете си за минали грешки.

♏ Скорпион

Подобно на Везни, това е история за учене от миналите ви грешки. Историята за превръщането на вашите кървящи духовни рани в мъдрост. Нека миналото ви се разтвори. Но не забравяйте, че често завършваме в една и съща точка отново и отново, докато не научим определени уроци.

Космически съвет: Изразете себе си.

♐ Стрелец

Вече сте си казали, че няма да успеете. Правейки това, вие сте заседнали в безкраен цикъл. Днес звездите съветват да се отървете от стария наратив, отърсвайки се от него буквално и метафорично.

Космически съвет: Освободете се от миналото.

♑ Козирог

Изслушването на другите е активен процес, а не пасивен. Става дума за това да знаете кога да мълчите и кога да представите идеята си на другия човек. Днес трябва да общувате пълноценно с хората около вас.

Космически съвет: слушайте другите.

♒ Водолей

Преследва ви усещане за “дежавю”. Изглежда, че сте видели всичко и сте го направили. В резултат на това дори мимолетните романи започват да губят своята привлекателност. Настройте се на живота, който искате за себе си. Визуализирайте го. Това ще бъде първата стъпка, за да се доближите до мечтата си.

Космически съвет: Представете си вашето идеално бъдеще.

♊ Риби

Понякога ви се струва, че крайната цел се отдалечава все повече и повече от вас, но не е така. Последователността от действия е ключът, който ще отвори много врати.

Космически съвет: Подгответе се за пробив в дейността.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА