Овен

Ако има възможност, по-добре сега да не се виждате с  близките си, тъй като можете да предизвикате раздразнение, дори без причина. Гордостта ви ще бъде наранена от несправедливост. Но към края на деня всичко ще си дойде на мястото, ще бъдете оценени.

 

Телец

Повишават се аурата, способността за постигане на предвидените цели и личният чар. Влиянието на планетите обаче ще доведе до здравословни проблеми или усложнения с непосредствената околна среда. Любовта към успеха и високите претенции към другите ще доведат до нервен срив или неконтролируем прилив на емоции. Опитайте се да избягвате тълпите и да ходите на обществени места.

 

Близнаци

Възможни са безпокойство, страхове, мрачни мисли. На този ден е много лесно да се поддадете на илюзии и съблазни. Например може да се появи повишена самооценка – опитайте се да избегнете това. По-добре е да прекарате този ден в спокойна, ежедневна суматоха.

 

Рак

Когато правите планове за този ден, опитайте се да отдадете предпочитание на дейности, които ви позволяват да получите бързи резултати. Необходимо е да се засилят връзките с приятели, които отдавна не са виждани. Успехът е обещан от пътувания, предприети по лични или бизнес причини. Въпреки че е по-добре да отложите нещата и да се насладите на събота.

 

Лъв

Сега не е моментът да се отпуснете – дойде времето, когато мечтите се сбъдват. Но това изисква известни усилия. Опитайте се да се съсредоточите върху отговорностите си. Можете лесно да постигнете целите си. Ако смятате, че е доста трудно да се справите с някакви проблеми, не се колебайте да потърсите помощ от тези, които разбират проблема по-добре от вас.

 

Дева

Прекарвайте повече време в работа с информация. Не си позволявайте да се намесвате в съмнителни въпроси, не се забърквайте с авантюристи. Ще трябва да се опитате да запазите мира в отношенията си с любимия човек. Но е подходящо време за пазаруване.

 

Везни

Не изисквайте подвизи от себе си и не се опитвайте веднага да решите всички натрупани битови и професионални въпроси. Бъдете особено внимателни в това, което казвате, и когато давате думата си, спазвайте я. Няма фалшива връзка! Можете неволно да се докоснете до нечии интереси или просто да обидите човек, без да искате. Добър ден за нови романтични запознанства и развитие на връзките.

 

Скорпион

Този период не трябва да носи неприятни изненади. Ще бъдете в приповдигнато настроение и ще можете да работите усилено и да се отпуснете. Трябва да общувате със семейството и приятелите си, доколкото е възможно. Спонтанните решения могат да бъдат успешни.

 

Стрелец

Денят ще бъде пълен с преговори, които могат да доведат до добри резултати. Ако обаче по време на срещата почувствате, че събеседникът не е готов да даде отговор веднага, не го натискайте. Не е нужно да се борите сами с трудностите – приятели и съюзници са готови да помогнат.

 

Козирог

Опитайте се да планирате още интересни неща за този ден. Бизнес преговорите ще вървят добре. Струва си да се срещнете с хора, които са ви скъпи. Работата с информация, четенето, изпращането на текстови съобщения с приятели или разговорите в интернет могат да бъдат забавни.

 

 Водолей

Сега може да се окажете в двойна позиция. От една страна, много ще успее в работата, а от друга, трудности могат да се наблюдават в отношенията с любим човек. Опитайте се да избягвате кавги и бъдете по-толерантни. Правете само това, за което по-късно няма да съжалявате.

 

Риби

Време е за почивка. Ако нямате такава възможност, тогава правете само най-необходимите неща и не поемайте увеличени задължения. Опитайте се да присъствате на масови събития, където можете да се срещнете с хората, от които се нуждаете сега.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

….Take me To your Heart
loading...