ОВЕН – Дайте простор на мисълта си и направете нещо градивно и от полза за другите, защото възможностите ви са неограничени, стига да го пожелаете.

ТЕЛЕЦ – Обвързването ви с нови задачи, част от които касаят и близките ви ще направи деня ви по-забързан, но ползотворен и с добри препратки към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ – Денят е подходящ за обновление и разширяване на дейността ви, възползвайте се от даденостите по най-добрия начин. Използвайте козовете си и в бизнеса си, има какво да придобиете днес, за това бъдете активни.

РАК – енергия и желание за активни действия ще започнете денят си. Няма да изоставите и онези покрай вас, които имат да наваксват. Посрещнете нуждите на семейството си, в това число и приключване на започнатите ремонти.

ЛЪВ – Отнесете се с професионален подход към служебните си и бизнес – ангажименти, като спестите вълненията си и се абстрахирате от емоции и лични пристрастия.

ДЕВА – С добра организация ще отхвърлите повече работа днес. Със сигурност умората няма да ви подмине, но за сметка на това ще подобрите финансите си, а с тях и настроението ви.

ВЕЗНИ – Възползвайки се от даденостите на деня, ще останете доволни от свършеното. Каквито и промени да настъпят, не се обезсърчавайте, за добро са, стига да ги посрещнете с позитивна нагласа.

СКОРПИОН – Приключвате с подготовката на проект, чието изпълнение ще постави начало на по-добър период за вас. Бихте могли да използвате контактите си и за други свои намерения, стига да ги превърнете в приоритетни за вас.

СТРЕЛЕЦ – Обзети сте от идея, която ще ви мобилизира да я реализирате, очаквайки това да се отрази положително на доходите ви. Активността ви ще е от полза и за други ваши намерения, стига да не се суетите напразно, а да действате.

КОЗИРОГ – В личните ви взаимоотношения бъдете по-търпеливи и не изтъквайте заетостта си, като извинение пред близките ви за липсата на внимание към тях. Денят е подходящ за диета и пречистване.

ВОДОЛЕЙ – Авантюристично настроени, ще мислите и за по-смели изпълнения, такива които малцина биха се престрашили да рискуват и опитат.

РИБИ – Днес бъдете смели и активни в изпълнение на програмата си и ще срещнете разбиране, ако се затруднявате в изпълнението на служебен ангажимент или в друго свое занимание.

** Just For You ** – Giovanni Marradi
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Amanda Taylor

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Franck Pourcel – Pienso en ti (E penso a te)
loading...