ОВЕН – Забравете за стреса, разтоварвайте се по всеки, удобен за вас начин. Денят е подходящ за среща с приятели, които предпочитат компанията ви. Има какво да ви създаде настроение.

Репродуктивността и зачатието в хороскопа

ТЕЛЕЦ – Дамите могат да помислят за външния си вид, като се подложат на разкрасяващи процедури. Новости от различен характер ще ускорят взимането на важни решения.

10 съвета за стабилна връзка

БЛИЗНАЦИ – Не мислете за старото, вникнете в перспективите и започнете да действате. Ще ви мотивират и радостни вести, идващи от различни посоки. С искрено желание ще работите.

Ето кои мегаполиси ще изчезнат, ако ледът се стопи (ВИДЕО)

РАК – Днес желанията могат да се сбъдват, за това внимавайте как ще се възползвате от благоприятните моменти. Следвайте плана и вътрешния си глас, от тях ще черпите напътствия и вдъхновение.

Какъв тип любовница сте?

ЛЪВ – Може да обогатите професионалните си знания и умения, ако дадете предимство на колегите си. С удоволствие ще се отдадете на предпочитани от вас занимания и ще се “изключите” за околните.

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

ДЕВА – Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте \\\“В час\\\“ с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

Жестовете, които могат да разтопят всяка жена

ВЕЗНИ – Въздържайте се да правите оценка на всеки, дръзнал да попадне в полезрението ви. Ако нещо ви безпокои се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на околните.

Жените очакват петък с по-голямо нетърпение от мъжете

СТРЕЛЕЦ – Самочувствието ви расте, наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. Заложете и на старите приятели.

Сладките „забранени“ неща

СКОРПОИН – Не залитайте в лоши настроения точно в днешния ден. Разчитайте на присъствието на близките и на приятелите си около вас при нужда. Започнатото днес ще завърши с успех.

Най-смешните причини за раздяла

КОЗИРОГ – По-често насърчавайте заобикалящите ви да развиват добрите си качества и не търсете причини за конфронтация. Ще останете приятно изненадани от делово предложение.

Кои мъже изневеряват най-често

ВОДОЛЕЙ – Ако сте неотстъпчиви и последователни в действията си ще постигнете по-бързо целите си. Волята ви да успеете ще ви изведе до желаните върхове, но не на всяка цена.

Страшни, но реални факти за брака

РИБИ – Приемайте компромисите, като неизбежни свои спътници. Природата ще ви зарежда с енергия, по-често общувайте с нея, дори и седмицата да се окаже натоварена за вас.

Ged McMahon – One More Night With You (feat. Kaz Hawkins)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 • Daria Shy
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Ernesto Cortazar! Сборник невероятно красивой музыки!