ОВЕН – Ще работите за подновяване на стари връзки и познанства, които за вас стават актуални през тези дни. Започнати задачи ще продължат да ви занимават и днес.

ТЕЛЕЦ – Чрез творческите си изяви днес ще изразите богатата си душевност и индивидуалност. Има още неразкрити страни от личността ви, с които да изненадате приятно и онези, които ви познават, а и всички останали.

Кои качества ценят мъжете в жените

БЛИЗНАЦИ – Вземете мерки срещу евентуални забавяния и неизпълнения на поети ангажименти, за да не се отразят на имиджа и работата ви.

РАК – С умения и новаторски дух ще работите по професионалните си дела, в стремежа си да ги приключите в срок и с желаните резултати. Трудът ви ще бъде оценен и са възможни предложения, касаещи бизнеса и израстване в кариерата.

Черен пипер за лъскава грива

ЛЪВ – Повече внимание ще отделяте на бизнеса и парите си, и по-малко на себе си. Наред с това ще ви вълнуват и причините довели до конкретно развитие на събитията в живота ви.

ДЕВА – В движение ще се справяте със затрудненията, без да се оставяне на емоциите и чувствата да ви водят. Това е правилната стратегия, която ще направи действията ви успешни.

Блондинките печелят повече пари

ВЕЗНИ – Ще подновите партньорските взаимоотношения с някого, когото уважавате и заедно ще започнете интересен проект. Ако той е в сферата на културата ще остави трайни впечатления у публиката.

СКОРПИОН – Покажете добрите си намерения, като говорите открито за тях и ще спечелите доверието на партньорите си. Освен това ще си спестите нечии съмнения и враждебност.

За брюнетките с любов

СТРЕЛЕЦ – По-изразени успехи ще имат работещите в сферата на комуникациите. Без особени затруднения ще постигате желаните договорености, разбира се, ако поставяте и другата страна наравно със себе си.

КОЗИРОГ – Самочувствието ви на професионалисти ще бъде поласкано с предложение за включване в нов проект.

Жестовете, които могат да разтопят всяка жена

ВОДОЛЕЙ -Наред с многото ви ангажименти, ще мислите и за себе си, а нуждата от повече разнообразие в живота ви става все по-осезаема. По свой начин тя влияе и на отношенията ви.

РИБИ – Приключвайки работата си над текущ проект, ще можете да изчистите задълженията си и да се освободите от зависимост, която наранява достойнството ви. Много хора имат нужда от вас и ще успеете да ги насърчите към добри изяви.

Apocalyptica

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

loading...