ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ /ВИДЕО/

0
998

 

ОВЕН Вероятност за имуществени и финансови спорове. Ако те отдавна са узрели за вас, тогава не трябва да ги избягвате, но се уверете, че емоциите ви не се преливат.

ТЕЛЕЦ Телецът иска да внесе ярки цветове в живота си, да се запознае с нови хора и да отиде някъде. Като цяло, не възнамерявате да седнете у дома и да работите.

БЛИЗНАЦИ Голяма част от това, което правите, е просто игра. Всъщност вие не искате да отворите душата си към избрания от вас човек и затова връзката ви ще бъде сложна.

ТОВА Е ВАЖНО!!! ВИЖТЕ ВСИЧКИ МЕСТА В НЕТА, В КОИТО ФИГУРИРА ИМЕТО ВИ И ВАШИТЕ ДАННИ!

РАК Този ден ще ви даде възможност успешно да реализирате плановете си. Има възможност да се създадат нови и полезни познанства, които в бъдеще могат просто да прераснат в роман., тя може да се промени драстично.

ДЕВА Вероятно всичките лични преживявания на Дева Мария ще се съсредоточат върху ежедневните, неподходящи въпроси. В най-добрия случай мнозина ще се научат да се адаптират към всякакви обстоятелства, като същевременно остават сами.

ВЕЗНИ Опитайте се да не бъдете разсеяни от дребни детайли и не губете време на празен разговор. По-добре е да съсредоточите вниманието си върху вътрешния си свят, или просто да разберете себе си.

Най- скъпите компаньонки в света

СКОРПИОН Скорпионът трябва да стане по-сериозен и придирчив в интимния живот. Помислете, че такава замаяност може да ви доведе до задънена улица, от която ще бъде трудно да се измъкнете.

СТРЕЛЕЦ Възможно е днешните войски на Стрелец да бъдат отнесени от нови знания. Те могат да се интересуват от астрология, геология, психология. За да постигнете повече, трябва не само да действате, но и да мечтаете, не само да планирате, но и да вярвате.

КОЗИРОГ Вие ще трябва да решавате ежедневни проблеми, натрупани напоследък. Опитайте се да запазите нервната си система, не избухвайте поради всяко малко нещо, в противен случай у дома можете да очаквате кавга с роднини.

Откриха останки от древния град на Бога маймуна

ВОДОЛЕЙ Звездите съветват Водолея да избегне масовите събирания на хора и голямо общество. Отделете малко време да бъдете сами и да се разхождате из парка.

РИБИ Много Риби ще искат да се отпуснат и да си починат. Не планирайте за големи постижения у дома или в офиса, защото способността ви за работа е намалена.

  • Zedd, Katy Perry – 365 (Official)
  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST