Когато Луната е в знака на Риби, не трябва да правите сериозен бизнес, въпреки че астролозите не виждат пречки за сключване на сделки и важни покупки. Вместо това трябва да си починете, да отидете на пътешествие или да се посветите на творчеството. Въпреки че енергийният сектор ще бъде спокоен, все още няма нужда да започват спорове – това заплашва с продължителни конфликти.

♈ Овен

Овен, трябва да обърнете внимание на заобикалящата ви среда и да помислите какво ви носят тези хора. Оценете техния принос към живота ви и отделете време да им изразите своята благодарност.

Космически съвет: Отделете време за срещи с приятели и семейство.

♉ Телец

Телец, можеш да спориш цял живот кой и кога те е обидил. Но защо си губите времето за това? Много по-разумно е да се откажете от миналото.

Космически съвет: Научете се да прощавате.

Според зодията: Какво е първото впечатление, което правите

♊ Близнаци

Близнаци, през пролетта често искате да започнете от нулата, да водите здравословен начин на живот, да премахнете нездравословната храна от диетата си и да се отървете от лошите навици. Защо да не го направиш?

Космически съвет: Погрижете се за здравето си.

♋ Рак

Раци, този ден ще бъде финансово успешен за вас, а просперитетът е точно зад ъгъла. Това не е просто подарък от Вселената  – работили сте усилено, за да успеете. Насладете се на плодовете на вашия труд.

Космически съвет: Очаквайте приятна изненада.

ТОП 4 зодии, на чиито представители непрекъснато разбиват сърцата им

♌ Лъв

Лъвове, винаги имате страхотни идеи. Но дори и най-добрите от тях не означават нищо, ако не започнете да ги прилагате на практика. Спрете да чакате услуги от живота – трябва да вземете всичко в свои ръце. Сега е времето!

Космически съвет: Помислете за стартиране на собствен бизнес.

♍ Дева

Дева, трябва да можеш да кажеш не. Без значение на колко години сте, никога не е късно да се учите. И можете да започнете веднага. Астролозите препоръчват да не се ръководите от алчни познати, разчитайте на интуицията си.

Космически съвет: Научете се да отказвате неподходящи оферти.

Тези зодии се влюбват само веднъж

♎ Везни

Везни, животът ви е на път да има нова любов. За да се случи това, трябва да дадете възможност на другите да спечелят сърцето ви. Научете се да се доверявате на хората, не се страхувайте да опитвате нови неща.

Космически съвет: Позволете си да бъдете щастливи.

♏ Скорпион

Скорпиони, вие сте склонни да идеализирате любимите си хора, поради което раздялата и неуспехите на личния фронт са толкова трудни за вас. Но не се затваряйте в себе си, дайте си възможност да срещнете нов избраник.

Космически съвет: Отдайте се на романтичните чувства.

Съюз, направен на небето: ТОП 12 зодиакални двойки с перфектна съвместимост

♐ Стрелец

Стрелец, имате уникална черта. Знаете как да превръщате идеите в реалност, когато това просто не е дадено на много хора. Така че помислете какво ви очарова и заинтригува напоследък? Може би е време за промяна.

Космически съвет: слушайте себе си.

♑ Козирог

Козирозите, не винаги близките хора ни казват истината. При вас е същото – дори и всички около вас да лъжат, не бива да се заблуждавате. Бъдете честни със себе си. Ако не сте доволни от работата си, приятелите или любовника си – не го търпете. Време е да продължиш напред.

Космически съвет: Доверете се на вътрешното си аз.

ТОП 5 на най-истеричните жени по зодиакален знак

♒ Водолей

Водолей, не винаги някой друг е виновен за проблемите ви. Понякога причината се крие във вас. И трябва да се научите да поемате отговорност за това, което сте направили. Това е полезно умение, което никога не е късно да се овладее.

Космически съвет: Променете подхода си към живота.

♊ Риби

Риби, всичко не е толкова трудно в отношенията с противоположния пол. Няма нужда да търсите улов там, където го няма. Това ще ви позволи да избегнете кавги и проблеми.

Пълна несъвместимост: кои двойки зодии никога няма да се обичат

  • Dua Lipa, Coldplay, Martin Garrix & Kygo, The Chainsmokers Style – Feeling Me