ОВЕН – Ще преминете през днешния ден в добро настроение. Няма да липсват новости, благодарение на които ще обогатите информацията си и обновите плановете си за идващите дни.

ТЕЛЕЦ – Развитията днес са с добри перспективи пред вас, стига да се възползвате рационално от даденостите. Удачно време за планиране на нови проекти и смели начинания.

БЛИЗНАЦИ – Работете по изпълнение на поетите ангажименти и обещания, много хора ви вярват и не бива да ги разочаровате. Отнесете се с внимание и дайте израз на любовта си към онези, които обичате.

РАК – Въздържайте се от големи физически и емоционални натоварвания, за да направите деня си по-спокоен и съзидателен. Анализирайте и подреждайте плановете си за напред, новите начинания ще ви се отдават с лекота.

ЛЪВ – лъчезарни и добри – ако сте такива, ще направите своя и деня на околните по-светъл и приятен. Подходящо време да градите планове, да съзиждате и изразявате съпричастността си към традициите на дома и семейството

ДЕВА – Погрижете се за атмосферата на дома и близките си, като им създадете усещане за топлина и споделеност. Имате нужда от това, събитийността от последните дни се отразява на физическата ви и психическа форма.

ВЕЗНИ – С настроение ще следвате намеренията си, отбелязвайки със задоволство резултатите си. Бъдете внимателни при шофиране, при работа с режещи инструменти и огън, възможни са наранявания.

СКОРПИОН – С намерението сте да свършите навреме с предвижданите задачи за днес – семейни и служебни, за това ще работите сърцато, като няма да пренебрегнете и близките си.

СТРЕЛЕЦ – Ако по някаква причина до сега се е забавило изпълнението на срочна задача, то днес с помощта на подходящите хора ще наваксате пропуснатото.

КОЗИРОГ – Денят е съзидателен, за това е препоръчително да се възползвате от добрата енергетика и поставите начало на делата, които подготвяте.

ВОДОЛЕЙ – Нечие решение днес ще ви направи доволни, подкрепяйки изпълнението на срочните ви задачи. Очевидно интересите ви се толерират и ще се възползвате от вниманието към себе си.

РИБИ – Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. Новите начинания ще са съпроводени с вълнения, но ще останете доволни от резултатите.

Salma Ya Salama BktJalil Remix HD

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Katharina Mazepa
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

FOR THE FIRST TIME – (Lyrics)
loading...