Овен

В неделя Овенът ще има много невероятни възможности да увеличи доходите си. Основното нещо е да не се допускат непланирани покупки и да се въздържат от дългове.

Телец

5 април 2020 г. ще зареди Телец с мощна енергия, която ще помогне да се определят техните желания и цели. Представете се в нова среда, отделете време за вдъхновяващи дейности, съветват астролозите.

Близнаци

Дойде време да погледнем на миналото с нови очи, се казва в хороскопа за април за Близнаци. В неделя, 5 април, представители на този знак ще видят решения на дългогодишни проблеми и ще преразгледат много вярвания.

Рак

Звездите на Рак препоръчват да прекарат 5.4.20, заобиколени от близки хора. В този ден дори малките неща ще доставят много радост и вътрешна хармония.

Лъв

Много скоро ще се отворят нови перспективи за лъвовете – не се страхувайте да говорите за идеите и предложенията си на глас, точната прогноза за април гласи. Днес ще бъде важен тласък за растеж.

Дева

Астролозите съветват девите да напуснат зоната на комфорт. На 5 април си струва да обърнете повече внимание на личния растеж и разширяване на хоризонтите си.

Везни

Всекидневният хороскоп казва: Везни ще могат да намерят нещо важно за себе си: взаимността на важен човек, цел в живота или финансов ресурс. Обърнете внимание на детайлите – днес това е особено важно.

Скорпион

В този ден е по-добре скорпионите да се включат в установяване на контакти с роднини и колеги. На 5 април, според прогнозата на астролозите, представителите на този знак ще изискват особено чувствителност и състрадание.

Стрелец

Стрелец в неделя ще може да постигне отдавна поставена цел, обещава астрологията. Накрая ще има обединение на вътрешния и външния свят, след което представителите на този знак ще намерят хармония и спокойствие.

Козирог

Не се страхувайте от промените, дори ако първоначално изглеждат разрушителни, казва хороскопът за Козирога за деня. Определете приоритети: това, което правите сега, трябва да бъде полезно в бъдеще.

Водолей

Време е Водолеят да разбере себе си и да отдели собствените си вярвания от тези, които бяха наложени от други хора. Не се опитвайте да угаждате на другите – просто вървете по свой собствен път, съветват звездите.

Риби

На 5 април ще се нуждаете от подкрепа и внимание повече от всякога. Не се страхувайте да поискате помощ от близки: те наистина ви обичат.

 

Heart – Never 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Kristy Ann
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Oscar Harris ~ Alta gracia
loading...