ОВЕН – Старателно ще подберете екипа си, с който да работите върху нов проект и ще търсите най-добрите решения за него. Не се поддавайте на изкушения, които биха ви подвели.

Изберете си мъж според календара

ТЕЛЕЦ – Изменения в плановете ви ще направят възможно осъществяването на начинание, за което не сте се подготвяли предварително, но няма да съжалявате.

Какви пиячи сте според зодията?

БЛИЗНАЦИ – Подгответе стратегията си, ако търсите подкрепата на влиятелни хора, ще са ви нужни силни аргументи. Вниманието ви към околните впечатлява.

Египетски хороскоп

РАК – Душевните ви потребности ще ви подтикнат да споделите мислите си с човек, на когото вярвате и му се доверявате. Погрижете се и за здравословните си неразположения.

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

ЛЪВ – С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

ДЕВА – Вярата в собствените ви сили прави трудностите по-лесно преодолими, каквито и да са те. С правилен подход и толерантност в отношенията ще намерите верните решения.

Диета под знака на Зодиака

ВЕЗНИ – Може да си осигурите повече от нещата, към които се стремите, ако сте склонни на компромиси и покажете толерантно отношение към обкръжението си.

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

СКОРПИОН – Съвместните изяви ще са успешни и за вас ще се говори добре. Добронамерени в поведението, ще си осигурите предимства. В интимния ви живот се наблюдава раздвижване.

Как да уловиш мъжа на мечтите си

СТРЕЛЕЦ – Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

КОЗИРОГ – Размествания на работното място ще ви създадат известни главоболия, но ще ги преживеете. Всяко зло за добро. Ще продължите и занапред да сте бдителни.

Талисманите на любовта

ВОДОЛЕЙ – Въпросите, които не търпят отлагане ще бъдат приоритетни за вас, като няма да пропуснете и личните си ангажименти. Не ви липсва прозорливост наред със старанието.

Кои са най-големите домошари в зодиака?

РИБИ – Не бъдете гневни и избягвайте онези, които ви създават отрицателни емоции. Усмихнете се и светът ще ви отвърне със същото, а вие ще постигнете целите си.

 

  • Desiree Schlotz

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

  • Amado Mio – Pink Martini
loading...