Ден на пасивна отрицателна енергия, която ще бъде насочена не към външния свят, а към вътрешното състояние на човек. 

Препоръчително е да се откажем от самокритиката и нейната крайна степен – самокритика, тъй като ще има достатъчно хора, които искат да ни посочат недостатъците ни без нас, следователно, не трябва да се караме, а да се хвалим във всичко възможни начини за повишаване на самочувствието им.

Овен (21.03 – 20.04)

Трябва да бъдете възможно най-внимателни към здравето си: при най-малките сигнали за болести, които тялото ще изпрати, трябва незабавно да се консултирате с лекар.

Телец (04.21 – 05.21)

Важно е да държите думите си под контрол: грубо изявление, хвърлено по невнимание или неуместно, може да обиди любим човек и ще трябва да се поправяте дълго време и усърдно.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Основното нещо, което трябва да се демонстрира в работата днес, е характерът: ще ви е необходим, за да преодолеете вероятните трудности, не можете да им се поддадете – трябва да се борите.

Рак (22.06 – 22.07)

Необходимо е за кратко – поне за днес – да изоставите присъщата си мекота и да се противопоставите на онези, които се опитват да ви обидят, в противен случай няма да можете да се преборите с тях.

Лъв (23.07 – 21.08)

Денят е благоприятен за работа, но с едно условие: не можете да се разсейвате от празни разговори и кореспонденция в месинджъри, в противен случай енергията, отделена за вас, ще бъде пропиляна.

Дева (08.22 – 09.23)

Необходимо е да се борави с парите възможно най-внимателно – не ги инвестирайте в съмнителни предприятия, не ги давайте на заем и дори внимателно преразказвайте получената ресто в магазините.

Везни (24.09 – 23.10)

На този ден трябва да се откажете от навика да действате като рефер в конфликтите на други хора: много е вероятно враждуващите страни да се помирят и вие ще бъдете обявени за виновни за тяхната кавга.

Скорпион (24.10 – 22.11)

На този ден трябва да се грижите не за другите, а за себе си: въпреки факта, че центърът на вашата Вселена са вашите близки и – особено! – деца, малко егоизъм определено няма да ви навреди.

Стрелец (11.23 – 12.21)

Критичните коментари от други хора не могат да бъдат реципрочни: трябва да сте търпеливи и съпричастни към проблемите на други хора, които принуждават другите да говорят груби думи.

Козирог (12.22 – 01.20)

Най-добрият лек за лошо настроение е работата: трябва да се натоварите с нея до самия връх, тогава няма да остане нито време, нито енергия за лоши мисли и „дъвкане“ на събитията от миналото.

Водолей (21.01 – 18.02)

Грижейки се за външния си вид, можете да правите каквото искате, но трябва да откажете подстригване: заедно с косата можете да загубите доброто настроение и силите, необходими за живота и работата.

Риби (19.02 – 20.03)

Важно е да избягвате прекомерно физическо натоварване: има голям риск да изразходвате цялата си енергия за работа, след което те няма да бъдат оставени дори за най-елементарните ежедневни дела. 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”
 2. ДОБРУДЖАНЦИ
 3. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 4. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 5. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 6. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 7. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 8. БЪЛГАРИТЕ
 9. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Mary Nabokova
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

 

 • 100 бавни рок балади на всички времена