Овен

Овенът трябва да помни: не всичко, което блести, е злато. Но понякога изкушението е толкова голямо. Има шанс, като се поддадете на него, ще можете да придобиете нещо, което е жизненоважно за вас.

Телец

Представителите на тази зодия трябва да организират свободното си време, за да получат максимален емоционален заряд. Избягвайте стреса. Може би понеделник ще донесе много работа, но можете да се справите.

Близнаци

Някои Близнаци, въпреки работния ден, все още няма да са в настроение да изпълняват задачите, възложени от шефа. Следобед ще имате предпазител, изпратете го в правилната посока, за да избегнете недоразумения с другите.

Рак 

4 януари, не бива да бъдете прекалено сериозни. Този понеделник имате шанс да прекалите с това, да внушите в редиците на хората около вас съзнанието за необходимостта от строга дисциплина и ще се разбунтувате.

Лъв  Лъвовете не трябва да се натоварват с домакински задължения. Отделете време за себе си, ако се появи възможност. Ясно кажете на любимия човек, че липсва вниманието им.

Дева

Денят не е подготвил нещо лошо за вас, но нищо особено ярко няма да се случи. Ако говорите много, има голяма вероятност да се увлечете. Не прекалявайте. Прекарвайте повече време на открито.

Везни 

Везните имат късмета да се справят с финансовите затруднения. Най-вероятно късметът ще ви се усмихне или шефовете ви са подготвили приятна изненада под формата на бонус 13-та заплата.

Скорпион 

Скорпионите чакат пътувания, между другото, много успешни. В личния си живот самотните представители на това съзвездие имат шанса да срещнат интересен човек. Семейните Скорпиони трябва да отделят време на членовете на домакинството.

Стрелец

Ако сте искали нещо, тогава нищо няма да ви спре. Късметът трябва да е на ваша страна, обаче, ще имате късмет в едно нещо, конкретно. Вечер вземете добри новини от любим човек.

Козирог 

Понеделник ще ви натовари не само с неща, които са интересни за вас, но и за някой от вашите близки. Едва сега, дали ще ви помогнат, когато имате нужда, е друг голям въпрос.

Водолей 

Водолеи, усмихнете се! Очаква ви финансов късмет, такъв, какъвто дори не сте очаквали. Не опъвайте късмета си – той не трае вечно. Подхождайте разумно към всичко! Не забравяйте за вашия партньор в живота, той може да ви каже как да се справите по-добре.

Риби

Шансовете са, че по време на работа ще трябва да вземете поредица от срещи. До вечерта ще се изморите, но ще бъде приятно, тъй като ще имате положителен резултат от преговорите. Опитайте се да намерите време да се отпуснете.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Kalin Olson
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА