ОВЕН – С подходящите занимания ще върнете настроението и усещането си за значимост. Ще се заредите с нови идеи, по които ще работите активно през следващите дни.

ТЕЛЕЦ – С неподозиран хъс и енергия ще се посветите на нещо ново, в което съзирате добра възможност за себе си. Има какво да ви радва, стига да не сте крайни максималисти.

БЛИЗНАЦИ – Загрижени за професионалната си квалификация, ще запълните времето си с образователни програми. Това има отношение към финансите ви. Включване в международни проекти.

Кои жени са най-апетитни според зодията

РАК – Залавяйки се с реално постижими цели, си осигурявате напредък, без да залитате в излишни притеснения и да губите от енергията си. Погрижете се и за атмосферата наоколо.

ЛЪВ – Участвайки в различни проекти ще се изявите като хора, разбиращи проблематиката и без да сте неоснователно критични, ще вземете правилните решения.

ДЕВА – Постигането на по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви изисква подобряване организацията ви на работа, още работа и не на последно място устойчива психика.

Хороскоп за ученици и студенти по зодиакални знаци

ВЕЗНИ – По свой начин ще покажете отношението си към предстояща задача, без да влияете върху събитията. Цените срещите си с приятели и днес ще имате поводи да се радвате.

СКОРПИОН – Старателно подбирайте думите си, особено, ако искате да изразите неодобрението си към някого. В гнева си може да кажете повече и от това да произтекат нежелани последствия.

СТРЕЛЕЦ – Влиянието на планетите днес е такова, ще ви е нужно повече упорство в работата, за да се справите с възникващите затруднения. А такива със сигурност ще се появят.

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

КОЗИРОГ – Служебните и лични ангажименти ще ви създават повече напрежение от обикновено и това не е само при вас. Запазете добрия тон и не влизайте в ненужни спорове.

ВОДОЛЕЙ – Ще срещнете разбиране и ще ви се отдава да убеждавате някого в предложенията си. Придобивките ще ви носят удовлетворение, предвид трудностите по изпълнение на задачите си.

РИБИ – Имайте нагласа за компромиси. Гъвкавата ви мисъл носи предимства, използвайте я и не залитайте в крайности. В живота има по-важни неща от парите, които не можем да купим.

 

Daisy Gray – Wicked Game (Official Tribute Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Anastasia Skyline
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...