Днес, 4 юли, растяща Луна в Дева. Силите на звездите все още не са достатъчни за осъществяване на грандиозни дела, но енергията на Девата постепенно започва да събужда желанието за действие във всеки.

♈ Овен

Колко време и усилия отделяте, за да си казвате, че сте недостойни, че никога няма да постигнете желаната цел! Но истината е, че сте по-близо от всякога до реализирането на целите си. Освободете се от поведението на жертва и вместо това се захващайте за работа. Потвърждението, че можете да създадете нещо ново, е във вашите ръце.

Космически съвет: Спри да се играеш на жертва.

♉ Телец

Когато изберете да следвате своя път, трябва да сте подготвени както за „добрите“ дни, така и за „лошите“. С други думи, всяко преживяване има за цел да ви помогне да продължите напред. Трябва да се отворите за нещо ново, може би то ще ви донесе повече, отколкото очаквате.

Космически съвет: Бъдете отворени към света.

♊ Близнаци

Мантрата за днес е проста: попитайте. Ще ви е лесно да предположите най-лошото, ще ви е трудно да различите кое е реално от кое е само плод на въображението ви. При тези обстоятелства е по-добре да не вярвате на всичко, което мислите ви.

Космически съвет: Попитайте, ако имате някакви притеснения.

♋ Рак

Вместо да се съпротивлявате накъдето ви отведе течението, станете едно с него. Дайте си разрешение да се откажете от стария начин на живот, за да рискувате и да получите нещо ново. Може дори да се наложи да направите нещо коренно различно от това, с което сте свикнали.

Космически съвет: Променете начина си на живот.

♌ Лъв

Доверете се на магията. Доверете се на знаците и накъде ви водят. Обърнете внимание какви импулсивни действия искате да предприемете. Отдавайте се на вдъхновението възможно най-често.

Космически съвет: Не се страхувайте да бъдете импулсивни.

♍ Дева

Повтаряте история, в която се ограничавате. Мислили ли сте някога, че има много вероятности, които никога няма да се сбъднат. Но какво ще стане, ако решите да промените малко историята? Днес е чудесен ден да направите магия и да отворите вратата към неизвестното.

Космически съвет: Спри да се оплакваш от живота.

♎ Везни

Всички се забиваме от време на време. Това е добре. Вместо да се фокусирате върху факта, че сте затънали в рутина, по-добре е да потърсите изход. Той със сигурност ще бъде там. Звездите не предлагат кардинални и драматични промени. Препоръчваме ви да внесете елемент на игра в разказа.

Космически съвет: Не се страхувайте да се държите като дете.

♏ Скорпион

Тази глава от живота ви изисква големи мечти и големи действия. Време е да вземете съдбата в свои ръце, да направите смела стъпка в правилната посока и да се вдъхновите за глобална промяна. Но не забравяйте, че няма магическа формула, която да ви отведе до вашата дестинация за секунди.

Космически съвет: Следвайте голямата си мечта.

♐ Стрелец

Изразихте благодарност за всички добри неща, но защо да спирате до тук. Бъдете благодарни на съдбата за цялата болка и страдание, които ви сполетяха. Закали те и те превърна в човека, който си. Способността да оценим човешкия опит във всичките му цветове, разпознавайки реда в хаоса, ще отвори по-високо ниво на разбиране на света.

Космически съвет: Бъдете благодарни за изпитанията си.

♑ Козирог

Няма правила за спазване. Единственото нещо, което трябва да направите за себе си и за другите, е да се наслаждавате на живота. Доверете се на това, което ви се случва. Доверете се там, където ви отведе вятърът на промяната. Да вдъхнете живот на това, което желаете, е по-лесно, отколкото си представяте.

Космически съвет: Доверете се на промените, които настъпват в живота ви.

♒ Водолей

Какво бихте направили, ако сте в празна стая без изход? Ще устоиш ли на неудобството или ще се вслушаш в това, което ти нашепват голите стени? Няма бягство от празнотата, която изплува от душата ви в този момент. Само ако се изправите срещу вътрешната тъмнина, можете да отворите отново вратата към светлината.

Космически съвет: Погледнете в себе си.

♊ Риби

Ако смятате, че нищо няма смисъл, тогава това може да е правилната мисъл. Защо трябваше да изпиташ загуба и болка? Днес вие сте на този етап от вашето пътуване, когато сте се научили да разделяте сянката и светлината. Момент от живота ви, когато сте се научили да приемате всяко преживяване спокойно, без непременно да го етикетирате.

Космически съвет: Подгответе се за спокоен период.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА