ОВЕН – Справяйки се с не едно и две затруднения, ще решите въпрос, който ви пречи да продължите напред. Ще получите помощ или съвет от приятел, покажете му и вие готовността си за подкрепа.

ТЕЛЕЦ – Влизайки в партньорство с човек, когото уважавате и с общи усилия ще започнете интересен проект. Ако той е в сферата на културата или в развлекателния бизнес дълго ще се говори за него.

Бионсе зове към приемане на жените с по-налети тела /ВИДЕО/

БЛИЗНАЦИ – Споделяйки нова идея с човек, който ви познава добре, ще получите подкрепата му за съвместни действия, на което се надявахте. Добре обмислените условия ще защитят интересите ви.

РАК – С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас.

Ето кои мегаполиси ще изчезнат, ако ледът се стопи (ВИДЕО)

ЛЪВ – Ще ви занимават проблемите на деня, породени от последните развития около вас. Последователни в действията си и без да се предоверявате на никого, ще работите по тях.

ДЕВА – Въздържайте се от коментари, които не влизат в служебните ви задължения, ще си спестите енергия, полезна за друго. Натовареността ви ще расте, а с нея физическото и емоционално напрежение.

Шокираща нова модна тенденция подлуди жените! Цветните вежди вече са тук (СНИМКИ/ВИДЕО)

ВЕЗНИ – С добра нагласа сте към всичко, свързано с работата и личните ви интереси. Делово предложение ще ви ентусиазира с перспективите, които носи и ще се заемете с реализацията му.

СКОРПИОН – Приходите ще са доста над очакванията ви. Общуванията и самостоятелната ви подготовка ще повишават информираността ви, с които ще станете по-конкурентноспособни.

В кои дни сънуваме пророчески сънища

СТРЕЛЕЦ – Благодарение на добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди ще преодолеете по-леко възникващите затруднения и ще пристъпите към финализиране на проекта си.

КОЗИРОГ – С амбиция за изява ще работите, показвайки най-доброто от себе си. Вслушвайки се в мнението на околните, ще си спечелите повече симпатизанти и поддръжници за идеята, която ви владее сега.

Маршът на незадоволените жени

ВОДОЛЕЙ – Проблемите на околните ще ви създадат повече напрежение днес, но с такт и търпение ще намерите верния тон. Споделете вижданията си, но не ги притеснявайте с излишните си изисквания.

РИБИ – Ангажирането ви с много задачи ще повлияе на отношението ви към околните. Не бъдете припрени и оставете другите да си вършат работата. Доброто, за което се трудите, не бива да бъде за ничия сметка.

 

Toni Braxton – Un-Break My Heart (Official Music Video)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Dajana Gudic
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Форинър

 

loading...