Нарастващата луна продължава движението си в съзвездието Телец. Ще благоприятства хората, които отделят време за интроспекция. Това е чудесен ден да си спомните истинските си цели, както и да разсъждавате върху взаимоотношенията. Мнозина искат да ги изведат на следващото ниво. И това желание си струва да се вслушаме.

♈ Овен

Ако сте имали сериозна връзка от известно време, време е да я изведете на следващото ниво. За някои от вас това може да означава среща със семействата на другия. Други може да искат да опитат съвместно съжителство. Не забравяйте, че никой друг не може да каже какво е правилно за вас или вашето партньорство. Така че зарежете правилата и се доверете на вътрешния си компас.

Космически съвет: Изведете връзката си на следващото ниво.

♉ Телец

Ако напоследък сте се чувствали сякаш сте се изгубили, сега е моментът да се върнете. Запитайте се защо и с каква цел сте започнали всичко това и започнете да действате в съответствие с първоначалните намерения. Разбира се, ако все пак отговарят на вашите нужди. Така или иначе, звездите ви призовават да спрете да се опитвате да отговаряте на очакванията на другите и да преследвате желанията си.

Космически съвет: Започнете да работите върху мечтата си, а не върху нечий друг.

♊ Близнаци

Спрете да се мариновате в страданието си и да повтаряте през цялото време, че нещо не ви върви, Близнаци. Време е да излезете от психическия си затвор! Почувствайте вятъра в косата си и погледнете очертанията на облаците. Докато го правите, помнете думите на Ейбрахам Хикс: „Вие сте радост, търсеща израз. Не просто целта ти е радост, а ти си радост.“

Космически съвет: Избягайте от психическия си затвор!

♋ Рак

Оставете списъка си със задачи настрана и се откажете от прекалено отговорния си подход към живота за известно време. Днес звездите ви призовават да забавите темпото и да дишате спокойно, вместо да бързате. Вие сте там, където трябва да бъдете – постепенно се учите, растете и се обновявате. Трансформацията не винаги трябва да е бурна, Рак. Понякога е като лек бриз, който целува челото ви при залез.

Космически съвет: Днес не бързате.

♌ Лео

Ако искаха да са там, щяха да го направят отдавна. Ако искаха да бъдат по-близо, никоя сила в света не би могла да ги държи далеч от вас. Време е да се изправим пред ситуацията такава, каквато е, Лъвове. Отделете няколко минути за интроспекция и осъзнайте колко важни наистина са тези връзки за вас. Увеличаването на разстоянието до обект е най-добрият начин да го видите от различни ъгли.

Космически съвет: Трябва да се подредите, отделете малко време за това днес.

♍ Дева

Дева, от детството си умеел да си поставяш цели и да ги постигаш: дали става дума за малки победи в състезания или желание да направиш милион, няма значение. Помня? Какво ви се случи днес и защо толкова се страхувате да бъдете упорити? Звездите предупреждават: прекомерната сантименталност няма да доведе до добро.

Космически съвет: Отидете до края, преодолявайки препятствията.

♎ Везни

Какво ще стане, ако решите да се откажете от страховете си, Везни? Ами ако изхвърлите всички страхове от главата си и оставите сърцето си да ви води по пътя? Звездите предполагат, че в този случай ще се озовете пред портал на безкрайни възможности. Именно в този момент в живота ви ще започнат да се случват големи неща – и то без много усилия от ваша страна. На първо място, струва си да поемете риск на романтичния фронт.

Космически съвет: Отхвърлете страховете си и влезте в портала на безкрайните възможности.

♏ Скорпион

Прекалено сте обсебени от това да накарате всички да действат според вашите условия. Въпреки това, Вселената може да не се съгласи с подобна намеса в плановете си, Скорпион. Така че не се страхувайте да пуснете или разхлабите юздите. Нека събитията се развиват както трябва. Понякога, заемайки позицията на наблюдател, печелим много – и то по много неочакван начин.

Космически съвет: Мислете за унищожението като за необходима част от процеса на създаване.

♐ Стрелец

Връзката ви претърпява промяна, Стрелец, и това е добре. Вместо да се съпротивлявате на ветровете на промяната, дайте си възможност да се трансформирате. Позволете си да го изведете на следващото ниво: дали ще пътувате заедно, опитвате се да живеете заедно или да се запознаете със семействата на другия, няма значение. Ако и двамата сте готови, тогава преходът към ново ниво ще бъде почти без усилие.

Космически съвет: Прегърнете ветровете на промяната.

♑ Козирог

Козирог, от раждането вие сте изключително консервативна личност. Но понякога, потъвайки в бездната на страстта, забравяте за наистина важни проблеми. На 4 април трябва да се концентрирате върху работата, макар и в ущърб на личните отношения. Решението, което вземете днес, ще определи цялото ви бъдеще.

Космически съвет: Бъдете постоянни, за да разрешите проблема.

♒ Водолей

Казват, че Музата е склонна да играе ролята на неуловим любовник, но вие, Водолей, можете да си позволите да не се съгласите. По твое скромно мнение, тя идва веднага щом й се обадиш и след това отваря портал с безкрайни възможности. Звездите препоръчват днес да обърнете специално внимание на идеите си. Може да идват от мистериозни светове.

Космически съвет: Чувството на вдъхновение днес обещава да ви доведе до невероятни резултати.

♊ Риби

Риби, поради природата си, не можете да се отворите напълно към хората. Свикнали сте да мълчите проблемите, но колко страдате от това! Има ситуации, когато чуването на истината е просто необходимост, дори ако това се отразява силно на гордостта. Какво да се прави – такъв е животът. В противен случай няма да е дълго да „спечелите“ депресия.

Космически съвет: Спрете да лъжете себе си – животът ще стане по-лесен.