ОВЕН – Сетивно ще търсите досега с природата, осъзнавайки, че нищо не би могло да ви въздейства така обновяващо, както слънцето, чистия въздух и водата. Част от програмата ви е известна само на вас.

ТЕЛЕЦ – Денят ще ви се отрази обновяващо на психиката и емоциите, ако го изживеете според желанията си. В тази връзка не изпускайте от контрол нещата, които зависят само от вас.

БЛИЗНАЦИ – Възползвайте се от новостите около вас, сигурно е, че ще променят живота ви за добро. Ще ви направят по-смели и амбициозни, времето е благоприятно за активни действия.

РАК – На делова среща ще обсъждате обща стратегия по бизнес-дела или друга съвместна активност. Нечие силно присъствие в живота ви изпълва с ведрина и романтични желания.

ЛЪВ – На работното място ще ви владеят противоречиви мисли, но каквито и развитията да последват, бъдете общителни. Водете се от логиката и стойте над лъжата и лицемерието.

ДЕВА – Съсредоточете се върху задачите и не отлагайте ангажиментите си, от които очаквате добри развития за бизнеса и кариерата си. За много от вас те са свързани с институции, банки, съд.

ВЕЗНИ – Със самочувствие ще подходите в деликатна ситуация, но нещата не са толкова прости. Изисква се и подготвеност, за да излезете без загуби. Като носители на новото, имате възможности.

СКОРПИОН – Търсещите работа ще имат добри попадения, други сами ще си организират заетостта, оставайки отговорни и последователни в намеренията си. Ще работите за налагане на авторитета си.

ВОДОЛЕЙ – Хубав ден за повечето от вас. Ще се посветите на новите си идеи и запазвайки отговорното си поведение и мислене, ще се докоснете до успеха. Разбира се, наясно сте, че е нужно повече работа.

СТРЕЛЕЦ – Самоконтрол и адекватни във всеки един момент, такива ще бъдат повечето от вас днес. Ще отвърнете елегантно и без излишни вълнения на предизвикателствата, най-вече от служебен характер.

КОЗИРОГ – Ще отделите от времето си на занимания, стоящи в страни от основната ви заетост. Това може да е и началото на нов бизнес за вас, бързо ще се окажете от печелившата му страна.

РИБИ – Ще браните независимостта си, защитавайки интересите и правото си на личен избор. Не позволявайте чуждото мнение да влияе на настроението ви, работете върху задачите си.

Как целуват мъжете от 12-те зодии

Вкусовете се определят от зодията

Какъв си ти: Донор или вампир?

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Уникален любовен хороскоп! Кои са най-верните зодии?

Зодиите са плодородни или ялови

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Audreyana Michelle

Коментирай