Овен
Подходящ период да изхвърлите ненужните мисли, да се съсредоточите върху основното и да оживите стари планове. Не бива обаче да преувеличавате възможностите си. Във всеки случай е по-добре да разчитате на доказани факти и да действате предпазливо. В личните отношения избягвайте конфликтите с партньора. Кавгите, възникнали по това време, не могат да бъдат разрешени за няколко дни.
Телец
Благоприятен ден, когато успеете в бизнеса. Възможни са парични постъпления, интересни бизнес предложения също ще зарадват. В работата можете спокойно да разчитате на интуицията, тя няма да се провали дори при сложни въпроси. Срещата с приятели ще ви ободри и ще ви отвлече от мрачните мисли. Възможни са срещи с приятни хора, романтично хоби.
Близнаци
Денят ще бъде труден, по-добре е да не правите нищо значително, в противен случай трудностите не могат да бъдат избегнати. Също така не можете да разчитате на външна подкрепа, ще трябва да действате сами. Втората половина на деня ще бъде подходящо време за общуване с близки и приятели. Въпреки това, човек не трябва да бъде несериозен, да прави необмислени действия.
Рак
Най-успешна за всички случаи ще бъде първата половина на деня. Ще можете да успеете, да постигнете успех в работата си. Финансови въпроси и лични проблеми могат да се решат във ваша полза. След обяд ще се появят интересни идеи, които можете да реализирате. Вечерта ще успеете да прецените правилно силите и шансовете си за бъдещето.
Лъв
Труден и противоречив период. Успехът в бизнеса изисква самообладание и студена пресметливост. Спазвайте установените правила и процедури на работа. Също така слушайте повече, отколкото говорете и се въздържайте от всякакви двусмислени изказвания. Проблемите, възникнали с близките, могат да бъдат разрешени само след няколко дни.
Дева
Труден ден. Ще бъде трудно да се адаптирате към ситуацията и да правите компромиси. В общуването с другите може да възникнат противоречиви ситуации, когато трябва да защитите своята гледна точка. Желанието за независимост няма да ви позволи да вземете страната на другите, да покажете повече гъвкавост и съответствие. В следобедните часове не са изключени парични постъпления и изгодни сделки. Очакват ви приятни изненади и подаръци.
Везни
Денят няма да е лек. Но все още имате шанс да успеете. Това изисква съобразителност и находчивост. По-добре е да не говорите за плановете и намеренията си през този период. Ще има хора, които могат да правят дребни мръсни номера зад гърба ви. Можете да изградите отношения с близки и да започнете нови проекти. Ще се окаже, че ще реализирате дългосрочен план.
Скорпион
Напрегнат ден, през който трябва бързо да решавате текущи проблеми, да установявате бизнес контакти с партньори. Можете да разчитате на успех в бизнеса, но всичко ще дойде само благодарение на упорит труд. Контролирайте емоциите си, не смесвайте лични чувства и бизнес отношения. Събитията, планирани за този ден, ще бъдат доста успешни. Очакват ви приятни срещи и запознанства.
Стрелец
Не можете да разчитате на много, ще можете да постигнете само малки успехи в бизнеса. Тези резултати обаче са обнадеждаващи. Ще стане ясно в каква посока да се движим в краткосрочен план. Възможни са малки парични потоци. Всички разходи трябва да се планират предварително. Разкошното харчене ще донесе въображаемо удовлетворение, но в крайна сметка само ще разочарова.
Козирог
Денят обещава да е ползотворен, можете да научите много. Общуването с другите ще бъде успешно. Не са изключени срещи, които по положителен начин ще повлияят на развитието на делата в бъдеще, можете да намерите надеждни съюзници или истински приятели. Работата няма да ви донесе истинско удоволствие, не всички дела ще бъдат завършени навреме. Ще трябва да наваксам в следващите дни.
Водолей
Сериозни проблеми в бизнеса няма да възникнат, но не са изключени дребни инциденти и трудности. Първата половина на деня ще бъде богата на събития. Ще трябва да се занимавате не само със свои, но и с чужди работи. Следобед ще се чувствате по-уверени, влиянието на положителните тенденции ще се засили. По това време можете да разчитате на успех в бизнеса, обстоятелствата ще се развият във ваша полза.
Риби
Можете да се занимавате с текущи дела и да решавате важни проблеми. В работата обаче е вероятна рязка промяна в плановете и условията, което може да ви създаде много неприятности и неприятни минути. Финансовото състояние през деня ще е стабилно. Вечерта успешните покупки ще бъдат от полза, новите дрехи ще ви зарадват и ще станат приятно допълнение към вашия гардероб или интериор.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА