♈ Овен

Овните ги очаква спорен ден и има много малка надежда всичко да се оправи от само себе си. Представителите на зодията ще трябва да вземат спешни решения, да бъдат в светлината на прожекторите и да се справят с финансови въпроси, в които трябва да сте максимално скрупулен.

Космически съвет: Време е за вземане на спешни решения.

Египетски хороскоп

♉ Телец

Много ще зависи от Телеца и е възможно представители на астрологичния символ да играят важна роля в съдбата на някой друг. Звездите се съветват да прекарат 31 януари без спорове и агресия. Вечерта са вероятни приятни изненади и комуникация.

Космически съвет: Прекарайте един ден без спорове или агресия.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ

♊ Близнаци

Близнаците очакват много перспективи в кариерата си, но в личния му живот има срив. Недоразуменията в отношенията с любим човек едва ли ще се разрешат лесно, ще трябва да говорите подробно за всичко и да разрешите всички съмнения и оплаквания.

Космически съвет: Трябва да се потопите дълбоко в личния си живот.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

♋ Рак

Раците се съветват внимателно да извършват въпроси, свързани с финансите – в този ден са възможни измама и неприятни истории. Освен това не са изключени проблеми в семейния живот, които трябва да бъдат решени незабавно.

Космически съвет: Отнасяйте се внимателно с неотложните проблеми.

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

♌ Лъв

Лъвовете могат да очакват успешен ден, ако отделят време и си поставят реалистични цели. Звездите предупреждават за вероятността от неочаквани спорове с близки, които ще се отразят негативно на благосъстоянието на представителите на знака.

Космически съвет: Въздържайте се от кавги с близки.

Диета под знака на Зодиака

♍ Дева

Девите ще бъдат готови да проявят щедрост и да извършват подвизи в името на благополучието на приятелите и близките. Звездите предупреждават, че действията в ущърб на себе си са изпълнени със сериозни последици, включително за здравето, така че трябва да защитавате личните граници и да не следвате примера на онези, които умело използват добротата на някой друг.

Космически съвет: Отстоявайте личните си граници.

Сърцата на влюбените бият в един и същи ритъм

♎ Везни

Звездите обещават на Везните много добър ден. Представителите на знака ще успеят във всичко, което имат предвид. В процеса на решаване на сериозни проблеми е важно да се изгради ефективно взаимодействие с хората, които участват в тях.

Космически съвет: Изградете ефективни взаимоотношения с хората около вас.

Талисманите на любовта

♏ Скорпион

Скорпионите ще бъдат неподготвени за критики и изявления от страна на другите. Представителите на този знак могат да реагират много остро на всякакви коментари и дори да проявяват агресия. Звездите се съветват да избягват подобно поведение и да сдържат емоциите, доколкото е възможно.

Космически съвет: Бъдете възможно най-дискретни.

Сексуалната ориентация зависи от кръвната група

♐ Стрелец

Стрелците на 31 януари може да се окажат в плен на мрачни мисли заради нелюбима работа и неуспехи в професионалното поприще. Астролозите съветват да не се обезкуражавате и спокойно да обмислите вариантите за бъдещето. Скоро ще има шанс да намерите нещо по-интересно и финансово изгодно, но е важно да се подготвите психически за промените.

Космически съвет: Не се обезкуражавайте.

Какви пиячи сте според зодията?

♑ Козирог

Звездите препоръчват на Козирозите да посветят един ден на здраве и физическа активност, например да си направят диагноза, да се запишат за фитнес или басейн. Вечер е полезно да чатите с приятели, да правите парти. Романтична среща с партньор ще бъде успешна.

Космически съвет: Посветете един ден на здравето си.

Интересни факти за презерватива

♒ Водолей

Водолеите ще бъдат заети с търсене на истината: сериозно ще се замислят за онези неща, които преди са изглеждали незначителни. Подходящ за дълги пътувания. Възможно е любим човек да зарадва с неочакван подарък или изненада.

Космически съвет: Помислете сериозно за неща, които изглеждат като малки неща.

Митологичен хороскоп

♊ Риби

Рибите ще затънат в суматохата на ежедневието и ще се втурнат от едно нещо към друго. Въпреки това, подобна енергична дейност едва ли ще доведе до осезаеми резултати. Астролозите съветват да отделите време на себе си: отидете на пазар, посетете козметик, помислете за хоби.

Космически съвет:  Възползвайте се максимално от деня си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Jaguar Saloon Car – 1950

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Ivanka Peach
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Canzoni d’amore (Love songs forever) | The Best Italian Songs of all Times

 • Michael Bolton, Phil Collins, Rod Stewart, Chicago,Elton Jonh – Best Soft Rock 70s,80s,90s