ОВЕН – Ограничете действията си само в семейството, ако може да си го позволите, и не хабете енергията си навън. В къщи бъдете дружелюбни с близките ви и заедно ще отхвърлите повече работа.

ТЕЛЕЦ – Денят не е подходящ за начало на нови действия, както и за такива, които изискват повече енергия. Ще си спестите главоболия, ако се въздържате от оценки и коментари за други хора, вероятността от конфликти също присъства.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ

БЛИЗНАЦИ – Ще внесете повече спокойствие в атмосферата около себе си, като дадете простор на творческите си усещания, трансформирайки ги в нещо градивно и истинско. Развитията ще са благоприятни за семейството, децата и работата, която ви очаква в къщи.

РАК – Ще спестите енергия и нерви, ако запазите неутралитет в деликатна ситуация. След време това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни.

Учени изчислиха точния размер на идеалните женски гърди

ЛЪВ – Ще определите мястото си в една ситуация, от която ще излезете победители, стига да контролирате емоциите и появилите се у вас „нездрави” желания.

ДЕВА – Неуморни и днес, ще намерите време за всичко, което отлагахте до сега и ще го свършите, най-вече по дома и в грижите ви за семейството.

Сърцата на влюбените бият в един и същи ритъм

ВЕЗНИ – Предвид натовареността ви през последните дни, ще съберете мисли и насочите действията си върху конкретни задачи, с които да приключите месеца.

СКОРПИОН – Наред със задълженията по дома и семейството, ще отделите от времето си и за обогатяване на информираността ви, като съставна част от подготовката ви за предстоящите събития.

Сексуалната ориентация зависи от кръвната група

СТРЕЛЕЦ – В търсене на финансова изгода ще проявите активност с ясното съзнание, че случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба или известност.

КОЗИРОГ – Предстои ви обща работа, заради която трябва да загърбите емоциите си. Избягвайте физическите натоварвания и щадете здравето си.

Интересни факти за презерватива

ВОДОЛЕЙ – Бъдете подготвени за всякакви ситуации, най-вече в посока на конфликти и недоразумения. Въздържайте се от намеса и запазете неутралитет, като дипломатично отклоните темата.

РИБИ – Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма. Нетрадиционни занимания ще имат положително въздействие върху вас, както разходките и чистия въздух.

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

Musique qui bouge 2019 | Nouveauté musique 2019 | Ne Peut Pas Arrêter L’écoute