♈ ОВЕН: В желанието си да се обградите с хора като вас, можете да попаднете под силното влияние на онези, които няма да действат в съответствие с вашите интереси. Време е да приемете факта, че просто не можете да бъдете приятел на всички около вас. Никой не може да бъде харесван от всички без изключение – дори чаровен и щедър човек като вас! Много по-важно е да следвате сърцето си и да правите това, което смятате за правилно, вместо да следвате настоящата мода.

♉ ТЕЛЕЦ: Днес енергията се разпределя неравномерно по света и в резултат на това може да се окажете сдвоени с грешния човек. Няма връщане, така че ще трябва отново да съберете целия си оптимизъм в юмрук. Най-добрият начин да се справите с тази ситуация е да делегирате отговорности, така че поемете инициативата да работите със свое собствено темпо. Може да почувствате, че сте в интровертно настроение, но може и да е за най-доброто.

10-те най-харесвани типа мъже

♊ БЛИЗНАЦИ: Подаръкът, който получавате днес, ще изисква да се обърнете за помощ към всичките си резерви на толерантност. Този щедър подарък може да не е съвсем ваш стил, но може би е време да обогатите малко вкуса си. Опитайте се да направите всичко възможно за известно време и вижте дали можете да направите този подарък част от живота си. Ако това не помогне, ще трябва да информирате донора за това.

♋ РАК: Вашите приятели и семейство ще ви осигурят вдъхновението, от което се нуждаете, за да бъдете мотивирани и ентусиазирани. Време е да им благодарим за подкрепата и отдадеността. Защо да не съчетаете благодарността си с вашето прочуто гостоприемство и да имате празнична вечеря за всички? Съберете всичките си много светове заедно и гледайте как хората, които обичате най-много на света, се разсмиват. Време е всички да се срещнат и да открият това, което вече знаете – те са просто прекрасни!

Добричлия е първият в света със задно салто върху лед

♌ ЛЪВ: Този ден е свързан с емоционално повдигане. Весели сте и весели, в добра физическа форма сте. Това ви позволява да игнорирате трудностите, които възникват по пътя към целта. Хората, които се нуждаят от морална подкрепа, са привлечени от вас и вие щедро споделяте своята жизнена енергия с тях. Денят е неблагоприятен от финансова гледна точка: вероятността от загуби и загуби е много голяма. Не бързайте да сключвате сделки, разумно е да намалите бизнес активността си. Фокусирайте се върху намирането на бизнес партньори, като обърнете специално внимание на представители на чуждестранни компании.

♍ ДЕВА: Последните няколко километра от всяко пътуване са винаги трудни, но напоследък отново и отново откривате, че последните няколко сантиметра са най-трудните. За щастие тази сутрин ще изпитате необикновен прилив на енергия, който ще ви помогне да преодолеете всички препятствия и финалната линия. Пожертвайте малко свободно време, за да можете да се втурвате напред с пълна пара. Този ден може да завърши с постигането на целите, за които сте работили толкова много. Планирайте скромно тържество тази вечер.

Секс или фитнес – кое гори повече калории?

♎ ВЕЗНИ: Някои хора са изключително развълнувани от последната си идея, но ако се вгледате внимателно в това, което искат да постигнат, ще забележите няколко пропуски в техните планове. Не само е нормално да се отнасяте предпазливо към тази нова схема, но е и много важно. Използвайте своя такт, за да го накарате да преоцени собственото си предложение. И след това му помогнете да направи промени, които се чувстват като нещо, което всъщност може да се направи. Той се нуждае от доза реалност, а вие сте човекът, който може да я осигури.

♏ СКОРПИОН: Защо да се ограничавате? Днес предлага прекрасни изживявания за всяко от сетивата ви, включително шестото. Възползвайте се максимално от всяка възможност и дръжте очите и ушите си отворени. Не само ще бъдете богато възнаградени, но ще откриете и няколко нови игриви привързаности. Най-добрият начин да намерите нови стимули за себе си е да експериментирате. Излезте от обичайната си зона на комфорт и изследвайте нови вълнуващи вкусове, гледки и звуци.

Най-красивите фонтани в света

♐ СТРЕЛЕЦ: В своите разсъждения следвайте логическия път днес. „A“ плюс „B“ винаги ще се равнява на „C“, така че спрете да търсите нови отговори. Не действайте изненадано, ако разочаровате хората и разочаровате себе си, или когато прекрасни хора ви изпълват с чувство на учудване. За щастие днес ще срещате по-често последните. Друг закон, на който трябва да се подчинявате, е фактът, че колкото повече усилия полагате, толкова повече награди пожънете, така че може да се наложи да съкратите почивката си, за да свършите нещата.

♑ КОЗИРОГ: За човека, който се опитва да привлече вниманието ви, няма значение дали искате да започнете нов роман или не. Ето защо той е толкова упорит в ласкателствата си днес. Ако искате повече, трябва да го насърчите. Но ако не искате, днес не е денят, в който трябва да издавате двусмислени сигнали. Може да се опитвате да отхапете повече, отколкото можете да погълнете. Прекъснете ситуацията, бъдете нежни и мили, но изразете това, което наистина ви е на ум.

Вратата към Ада (Door to Hell)

♒ ВОДОЛЕЙ: Ако на този етап от живота си почувствате, че сте затънали в рутина, тогава едно от най-ефективните действия, които можете да предприемете, е да освободите всички стари обиди. Ще се почувствате така, сякаш сте закачили за душата си сто балона, пълни с хелий. Придържането към спомените за това как са били третирани несправедливо няма да коригира ситуацията. Единственият начин да направите това е да намерите начин да погледнете светлата страна на нещата. Продължете и оставете нарушителите в миналото там, където им е мястото.

♓ РИБИ: Фокусирано като лазер, зрението ви ще бъде насочено директно само към една цел. За да постигнете истински напредък обаче, опитайте непряк подход. Когато става въпрос за романтична цел, в никакъв случай не проявявайте натиск. Дайте на човека причина да ви опознае по-добре, но нека той направи първата стъпка. Що се отнася до здравето, изберете лежерен и последователен подход. И ако говорим за кариерна цел, нека вашите действия говорят вместо вас. Устоявайте на желанието да направите трайно впечатление на ръководството.

Jeff Crusan – If My Tears Could Turn to Pennies

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

 

Top 100 Best Classic Rock Of All Time | Greatest Classic Rock Songs | Best Classic Rock Full Album