ОВЕН – По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, което за радост е само в положителна посока.

ТЕЛЕЦ – Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път доста успешно. Прагматичният ви подход дава добри резултати.

БЛИЗНАЦИ – Спокойствие е нещото, от което силно се нуждаете сега. Здравословните неразположения, умората и стреса са отнели от силите ви и се нуждаете от пълно възстановяване.

Египетски хороскоп

РАК – Подходящ момент е да заминете на тихо и уединено място, далече от шума и суетата на големия град. Съдбата ви праща импулс за любов. Настройте се романтично и се радвайте на шанса.

ЛЪВ – Нямате причини да сте безучастни и да се лишавате от придобитото от вас по честен път. Вземете мерки и отстоявайте докрай позициите си. Не се щадете, щом мислите, че сте абсолютно прави.

ДЕВА – Трудът ви най-после днес ще бъде оценен. В подходяща приятелска компания ще споделяте вълненията си, а също и плановете си. Денят е от най-успешните за вас в последно време.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

ВЕЗНИ – Част от вас ще отдадат предимство на деловите си ангажименти, други -на почивката си. С присъщото си усърдие ще се справете и с двете и естествено ще останете доволни от себе си.

СКОРПИОН – По-малко се притеснявайте за близките си, животът няма да ви поднесе неприятни изненади при тях. В личен план имате шанс за намиране на работа или да смените настоящата.

СТРЕЛЕЦ – Ще се справите с всяка възникнала трудност, водени от вътрешна сила и порив. Подобни моменти сте имали и до сега, това ви кара да вярвате, че можете да влияете на ситуациите.

Диета под знака на Зодиака

КОЗИРОГ – Повечето от вас ще се радват на късмет, а някои ще постигнат най-много в любовта. Постиженията ви в професионалната сфера също ще ви носят наслада и лично удовлетворение.

ВОДОЛЕЙ – Поддавате се на нечие недобро влияние и то ви се отразява твърде изнервящо. Водете се от собственото си усещане за нещата и от разума си, дори това да не се харесва на някого.

РИБИ – Днес е моментът да покажете по дипломатичен начин на някого какво мислите за действията му и да спрете да ги преживявате твърде лично. Пазете здравето си и не се претоварвайте.

loading...