Овен

Позволете си да се позабавлявате днес, доколкото е възможно по време на пандемията коронавирус.  Съдбата ще ви даде възможност да срещнете нови приятели /?/, да се изненадате приятно и изобщо – куп хубави работи ви чакат.

Телец

Ще научавате разни неща по странни начини. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки.

Близнаци

Използвайте информацията, която получавате по най-добрия възможен начин. А кой е той, би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка колко ценно е онова, което сте научили.

Рак

Интересен ден, ще имате предизвикателства и моменти, в които трябва да реагирате бързо. Най-важното-спокойствието. Най-необходимо-приемането.

Лъв

Намерете приложение на гениалните си идеи. Ей така – на майтап може да намерите някой желаещ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете сериозни в това.

Дева

Всичко днес ще правите със страст и желание, на моменти дори болезнено желание. Това с овладяването на емоциите е трудна работа, но поне гледайте да ги разпределите по-равномерно през деня, че иначе ще се чувствате доста напрегнати.

Везни

Опитайте да сте обективни. Това по принцип е трудно достижимо, а и вие с този океан от емоции, съвсем се обърквате. И все пак е добре да погледнете нещата отстрани, ще ви помогне за много неща.

Скорпион

На моменти ще ви липсва съпричастност към хората около вас. Вие добре виждате как стоят нещата и можете да дадете обективна оценка, но това може да ви прави малко жестоки в очите на околните. Помислете.

Стрелец

Шарен ден, многообразен и променлив. Различни ситуации ще минават и заминават като полъх на вятър. А вие запазете посоката си на летене и не се разсейвайте.

Козирог

Забравете притесненията и се усмихнете на пролетта. Има толкова неща, които можете да направите, макар и по време на пандемията. Започнете с план и действие, време имате достатъчно.

Водолей

Накрая на месеца се сещате колко неща имате да довършвате у дома и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, само в бързината да не пропуснете нещо съществено.

Риби

Приключете със заниманията за март, че април иде и макар да започва на шега, всичко е твърде сериозно, за да го оставите на произвола на съдбата. Дайте си сметка какво искате и как можете да го постигнете.

  • Axel Rudi Pell – Don’t Say Goodbye – превод.wmv
loading...