ХОРОСКОП ЗА 31 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/

0
364

днес, 31 декември, нарастващата Луна в Овен обещава прекрасни изненади и приятни запознанства. Но е важно да нямате големи очаквания.

♈ Овен

Защо да търсите повод за празнуване и да чакате специална дата? Започнете да празнувате сега! Звездите обещават, че така ще става все по-добре. 

Космически съвет: Оценявайте всички хубави неща, които са ви се случили напоследък.

♉ Телец

Звездите обещават, че ви очаква приятна изненада! Натрупайте сили и търпение, Телец. Между другото, празничната вечеря ще бъде по-вкусна, ако не гледате телевизия, а обърнете цялото си внимание на разговорите с любимите хора.

Космически съвет: Пригответе се да получите най-добрия подарък досега.

♊ Близнаци

Дори въздушните знаци имат своите граници, Близнаци. Изглежда, че сте пренапрегнати напоследък и сте достигнали лимита си. Намерете днес възможност да се откъснете от външния свят поне за известно време и да уловите празничната атмосфера.

Космически съвет: Грижете се за себе си.

♋ Рак

Искаме всеки нов ден или година да бъде едно вълнуващо приключение. Но да очакваш нещо ново и вълнуващо да те връхлети всеки ден е малко наивно. Намалете очакванията си за предстоящия празник.

Космически съвет: Без големи очаквания Новата година ще стане само по-добра.

♌ Лъв

Звездите горещо препоръчват днес Лъвът да отдели възможно най-много време за грижа за себе си. Седмицата не беше лека, пренапрегнати сте и трябва да се отпуснете. Не се страхувайте да правите неща, които предизвикват вътрешна радост.

Космически съвет: Обърнете погледа си навътре.

♍ Дева

Вратите към просперитета са на път да се отворят за вас, Деви. Това е моментът да възродите страстта си; помнете защо сте тръгнали на това пътуване; започнете да се движите по избрания път с нова сила. Всичко се променя към по-добро.

Космически съвет: Вратите на просперитета се отварят за вас.

♎ Везни

Можете с право да се гордеете, че сте отворени към хората и обичани, Везни. На вашата маса има място за всички. Но необходимо ли е да пускаме всички за него? Дори и най-милите хора имат граници, които другите никога не трябва да прекрачват. 

Космически съвет: Някои хора просто не си заслужават времето и енергията ви.

♏ Скорпион

Днес звездите ви призовават да не правите резки движения, Скорпиони. Просто се пуснете по течението и следвайте плана, описан по-рано. В противен случай съществува голям риск да се сблъскате с неприятности, от които абсолютно не се нуждаете в момента.

Космически съвет: Избягвайте импулсивните решения днес.

♐ Стрелец

Вие сте известни със способността си да се наслаждавате на всички удоволствия, които животът предлага. Но наистина ли трябва да похарчите всичките си пари за още едно брокатено сако? И това се отнася не само за парите, но и за нервите от последствията от несериозни познанства.

Космически съвет: Днес е вълшебен ден, но не губете бдителността си.

♑ Козирог

Време е да се отървете от вината и срама, Козирози. Време е да увеличите освобождаването от угризения на съвестта за грешки, да приемете напълно ситуацията и да продължите с живота си. Време е да започнете да обичате себе си и колкото искате другите да ви обичат.

Космически съвет: Работете върху връзката си със себе си.

♒ Водолей

Колкото повече остаряваш, толкова по-често си мислиш, че си прав за всичко, Водолей. Но не е така. Опитайте се да следвате принципа на Сократ и признайте – знаете, че нищо не знаете.

Космически съвет: Посветете се на изследване на непознатото.

♊ Риби

Днес са много вероятни неочаквани и приятни срещи с нови хора. Може би благодарение на тях ще научите нещо ново за себе си. Ако нямате желание да празнувате Нова година у дома, тогава смело излезте навън. Малко вероятно е да се окажете там сами.

Космически съвет: Запасете се с мехурчета.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

SONY DSC

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА