Днес, 30 юни, нарастващата Луна е в знака на Рак. В този ден трябва да спрете и да се вслушате във вътрешния си глас. Малка пауза ще ви помогне да видите перспективата, която е толкова необходима за целенасочени усилия и напредък.

♈ Овен

Понякога очакванията ни се различават от реалността. Това е добре. Като разберете какво не искате, можете да определите истинското си желание. Приемете разочарованието, предложете му чаша чай и слушайте какво има да каже.

Космически съвет: слушайте себе си.

Долините на смъртта – зловещите места

♉ Телец

Романтичният Телец е склонен да вярва в присъщата доброта на хората. Реалността обаче ви шокира от време на време. Не се тревожи за нищо. Това разочарование ви учи, че трябва да се вслушате в себе си и да премахнете дискомфорта.

Космически съвет: Свалете розовите си очила и вижте живота си такъв, какъвто е в действителност.

Жените избират сексуален партньор според челюстите

♊ Близнаци

Трябва да направите пауза и да слушате какво казва дискомфортът вътре. Може би сте започнали нов етап в живота си, но носите остатъчна енергия от миналото. Задайте си въпроса: „На кого трябва да простя?“. Време е да се освободим от всяко негодувание. Това ще ви помогне да се успокоите и да се освободите за любов.

Космически съвет: Разберете, че е време да се отпуснете.

Уебсайт показва сателити и космически отпадъци в земната орбита

♋ Рак

Вселената играе важна роля в нашия живот. Ние обаче имаме свободата на избор, която се отразява на хода на историята. Животът ни се определя от решенията, които вземаме всеки ден. Запитайте се: щастлив ли сте сега? Ако не, станете и тръгнете след мечтата си.

Космически съвет: Върнете доверието си.

7 от най-големите късметлии в света

♌ Лъв

Всичко е възможно за вас точно сега. Вселената е ваш съучастник и ви помага да създадете живота, който желаете и заслужавате. Направете всички необходими усилия. Те ви водят в посока на растеж.

Космически съвет: Останете в благоприятен режим.

Това е най-огромната статуя на света! Ще я открият всеки момент и хиляди туристи по целия свят вече се готвят да я зърнат

♍ Дева

Време е да бъдеш себе си, Дева. Запитайте се какво искате и как виждате бъдещето си. Излезте от зоната си на комфорт и се почувствайте уязвими. Вашите чувства заслужават да бъдат чути.

Космически съвет: Говорете за това, което сте избягвали.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

 Везни

Няма измъкване от ежедневната суматоха, стотици задачи и задачи винаги ще отнемат енергията ви, но не трябва да отнемат целия ви живот! Научете се да разбирате в кой момент трябва да отложите работа, партита, конференции и просто да останете насаме с мислите си. Качествената и навременна почивка ще ви даде сили да продължите борбата за успех.

Космически съвет: Намерете начин да балансирате материалното и духовното.

НАЙ-ОПАСНИТЕ ПОРОДИ КОТКИ

♏ Скорпион

Ето нещото: Вселената не винаги ни дава това, което искаме. Тя ни дава това, от което се нуждаем; тласка в посока на растеж. Така че изхвърлете тъжните мисли, Скорпион. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Дарбата на приемане ще ви помогне да направите радикална промяна.

Космически съвет: Приемете всичко и не се съпротивлявайте на нищо днес.

Мистерия! Автомобили се блъскат в невидими прегради в загадъчно ВИДЕО

♐ Стрелец

Нищо не е вечно. Помнете тази проста истина, когато мислите за любовта и приятелството. Не се притеснявайте, ако някой реши да ви напусне. Приемете всички чувства, които другите споделят с вас. И им отвърнете със същото. В областта на кариерата можете да реализирате някаква грандиозна идея. Необходимите за това финанси скоро сами ще се появят в живота ви.

Космически съвет: Научете се да пускате хората.

Нимфоманията е болест без лек

♑ Козирог

Нямате нужда от нещо грандиозно, за да усетите вкуса на живота. Просто трябва да бъдете тук и сега – да се върнете в настоящия момент. Тази глава от живота ви е посветена на това да се наслаждавате на радостта и красотата на простите неща около вас. Оставете телефона си за минута, пийте чай по-дълго от обикновено, медитирайте върху любимата си книга. Щастието е близо.

Космически съвет: Прекалено много бързате, забавете темпото.

ИДАТ СВЕТОВНИ КАТАКЛИЗМИ И ВОЙНИ: СЛЕД 2021 Г. ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ, А ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВИ ЩАСТЛИВЦИ СА

♒ Водолей

Нещо явно не е наред с вас и вие знаете това от дълго време, Водолей. Така че защо продължавате да вървите по този път? Звездите ви молят да спрете, да си поемете дъх и да се прегрупирате. Ако не работи, сменете целта. Реалността, която искате да създадете, вече е достъпна за вас. Всичко, което трябва да направите, е да кажете „да“ и да оставите Вселената да ви води в правилната посока.

Космически съвет: Направете пауза и се отпуснете от омразния цикъл.

10 признака, които определят мъдрата жена

♊ Риби

Животът е вашият учител, Риби. Тя ви предлага тестове, за да покажете колко сте силни и издръжливи. Звездите препоръчват да помолите Вселената за насоки, ако нещата станат твърде сложни и объркващи. Трябва също така да се запитате защо вършите работата, която вършите? Излизането от нормалното ви ежедневие ще ви даде така необходимата перспектива.

Космически съвет: Намерете своя изход от лабиринта на рутината.

ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ФАКТИ ЗА ДРЕВЕН РИМ, КОИТО НЕ СЕ УЧАТ В УЧИЛИЩЕ