ОВЕН – Умеете да отсявате същественото и няма да пожалите усилията си, за да осъществите час по-скоро идеите си. Действайте смело и без притеснение. Съдбата е благосклонна към вас.

ТЕЛЕЦ – Интересът към вас нараства и гледайте да не проиграете дадения ви шанс хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.

БЛИЗНАЦИ – Личните ви задачи днес са по-важни от всичко останало, отдайте им нужното внимание. Не допускайте деловата ви ангажираност да ви отдалечи много от личните ви проблеми.

РАК – Една новина може да ви създаде притеснение, но не я приемайте твърде драматично. Вдигнете поглед, хубавото предстои скоро. Няма да ви се наложи до оцелявате за пръв път в обстановката.

ЛЪВ – Отнасяйте се към предизвикателствата спокойно, за да избегнете всякакви недоразумения. Интересът ви ще е привлечен от добра перспектива, породена от разговор с доста влиятелен човек.

ДЕВА – Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение.

ВЕЗНИ – С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си. Събитията ще следват логичния си ход, а вие се доверете на логичната си мисъл.

СКОРПИОН – Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви вдъхнат увереност и добро настроение. Периодът е много по-подходящ за емоции, отколкото за динамичната работа.

КОЗИРОГ – Денят ви е изключително успешен по отношение на деловите ви ангажименти и смели работни планове. Споделете вечерта си с близките ви, заедно ще изживеете приятна изненада.

СТРЕЛЕЦ – Ще се почувствате уютно на работното място, ако бъдете толерантни към колегите и им покажете добронамереност. Градивното ви отношение към проблемите ще направи деня успешен.

ВОДОЛЕЙ – Това е вашият ден . Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани от нищо. Съдбата ще ви толерира и нещата ще се получат идеално.

РИБИ – Може да ви се наложи да похарчите повече пари днес, но скоро ще ги спечелите, не се притеснявайте за разходите си. Внимавайте, одобрението на околните не винаги е искрено.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Valeria Orsini

  • Led Zeppelin – Whole Lotta Love (cover by Sershen & Zaritskaya)
loading...