ОВЕН – За предпочитане е днес да преосмислите плановете си, като дадете предимство на онези, чието изпълнение може да започне сега и ще ви струва най-малък разход на енергия.

ТЕЛЕЦ – Имате запаси от енергия, които ще ви помогнат да се справите с проблемите. Също така е важно да положите усилия, и ако е възможно, сами да откриете недостатъците си.

БЛИЗНАЦИ – Няма да се задоволите с постигнатото до тук или поне в сферата, която ви интересува. Но важното е, че сте поставили добра основа за нещата, които ви предстоят.

РАК – Голяма част от времето си днес ще посветите на въпрос или проблем, произтичащ от неизяснени в близкото минало взаимоотношения с човек от обкръжението ви.

ЛЪВ – Уважавани сте от близките и в семейството си, но не са изключени сблъсъци с началници, стоящи на различни позиции от вашите. Това ще ви настрои негативно към работата.

ДЕВА – Ще търсите начини, с които да разнообразите работата, бита и живота си. Находчивостта ви ще се прояви и в решенията. Финансовите ви дела ще се развиват според очакванията ви.

Philippe Sarde ‎– Les Choses De La Vie 1970 (Original Soundtrack)

ВЕЗНИ – В подходящо настроение сте за изпълнението на конкретна задача. Нещо по-специално или зависещо от друг, ще ви направи особено внимателни и целеустремени.

СКОРПИОН – В предложенията на партньора си ще откриете добри идеи за общи действия, на които ще се посветите през следващите дни. Това ще внесе известно успокоение в душата ви.

СТРЕЛЕЦ – Благодарение на тактичната си намеса ще повлияете на решенията на близките ви по отношение изпълнението на ваша идея. Никой няма да съжалява, напротив.

КОЗИРОГ – Грижейки се за детайлите в ежедневието си, денят ви ще премине спокойно и пълноценно. Ще се отнесете с внимание и към околните, които ще ви възнаградят.

ВОДОЛЕЙ – Включете се в заниманията, които ви се предлагат днес от партньора, семейството или приятелите ви и ще останете доволни. Няма да ви липсва голяма сполука.

РИБИ – Забързано ще преминете през неделния ден, независимо от настроението ви за отдих и развлечения. Неотложни ангажименти, най-често възникващи в последния момент.

Malèna – Ennio Morricone, Monica Bellucci, Giuseppe Tornatore

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...