ОВЕН – Днес за Овните ще бъде един от най-романтичните дни от лятото. Предстоят ви много интересни и вълнуващи среши. Бъдете готови за приятни изненади.

ТЕЛЕЦ – Денят ви започва добре, особено след обяд ще има много добри условия за да свършите работата, която сте планували за днес. Разчитайте на интуицията си.

БЛИЗНАЦИ – Може да предприемете пътуване, ако сте замислили такова. Днес ще сте е философско-идеалистична нагласа, материалните проблеми остават на заден план. В отношенията проявете спонтанност и искреност.

РАК – Ако имате собствен бизнес, може да предприемете рисковани ходове, които ще се увенчаят с успех. През целият ден сте с добро самочувствие. Здравословното ви състояние също е отлично.

ЛЪВ – Днес ще се чувствате щастливи и емоционалният ви тонус е приповдигнат и може да очаквате много приятни изненади. Близките ви обграждат с много обич и вие им отвръщате по същия начин.

ДЕВА – Ще се адаптирате бързо към промените в работната среда. Имате желания за работа и ще се заемете с удоволствие с задължения, които по принцип ви се струват неприятни.

ВЕЗНИ – Добър ден за нови запознанства, но няма как те да се случат ако след работа се приберете веднага в къщи. Излезте на разходка или вечерта посетете някое заведение.

СКОРПИОН – Много хубав ден за Скорпионите. Сутринта и до обяд може малко да позакъснеят с изпълнението на служебните си задължения, но ги очаква една незабравима вечер, която ще прекарат с любимия човек.

СТРЕЛЕЦ – Работният ден ще започне с много бързи обороти, няма да имате време дори спокойно да изпиете сутрешното си кафе. Намирате се във върхова форма и успявате да се справите с всички задачи за деня.

КОЗИРОГ – Денят е подходящ за пътувания, интелектуални занимания и любовни авантюри, така че имате богат избор от занимания, с които да уплътните вечерта. Не мислете за работа, насладете се на мига.

ВОДОЛЕЙ – Днес апетита ви ще бъде изострен.Ще бъдете в добро настроение, може да получите пари, което още повече ще повиши градуса на емоционалния ви статус.

РИБИ – Днес ще бъдете по-емоционални, ще проявите склонност към обидчивост. Причината може да бъде във вашия партньор или в някой друг, на когото много държите.

ABBA on German TV 1980 (Show Express, ZDF) The Winner Takes It All, Super Trouper, On & On & On

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Aaron Riveroll

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА